Leyla07 Kızlar selam 😌 doğum günümüze 8 gün kaldı ve ben henüz pasta modeli bulamadım 😍 fikir önerisi Görseli atabilirmisiniz şeker hamursuz olacak 😊
Merve-miray Leyla07 Çocuğunuzun cinsiyeti nedir? Ben kızımın 1 yaş doğum gününü papatyalı olarak yaptırmıştım.
acimavi Leyla07 ben kızıma niloyalı pasta yaptırmıştım, erkek yeğenime de arabalı trafik ışıklı vs bir pasta yaptırmıştım, görsel yok malesef. Pinterestte çok fazla seçenek var, oradan bakabilirsiniz
Mnli Leyla07 ben diş buğdayında kızıma fiyoklu pasta yaptırdım bu ara moda şeker hamursuz ve kurdeleli süslemeler ile güzel oluyor ribbon birthday diye aratabilirsiniz daha basit bir şey isterseniz pinterestte direk naked cake yazın naked cake auntum fall falan da yazabilirsiniz
Leyla07 @Merve-miray kız 😊 2.yasta yaptırdım papatyalı bende Resimli de yaptırdım değişik bişey ariyorum
Leyla07 @Mnli gayet güzel sade duruyor bende sade bişey arıyorum bunların üstünde yazı tuhaf durmaz degilmi
Mnli Leyla07 üstüne yazı yazılıyor hatta daha uzun yazılar yazılıyor ben yazıyı da pembe istemiştim orda bir karışıklık olmuştu öyle yapmamışlar ama kendi aramızda pasta kesip foto çektik zaten dert etmedim böyle fiyonku pasta yapınca balonlara da kurdele fiyonk yapıyorlar sosis balonları fiyonk şekline getirip süs falan yapıyorlar ama benim vaktim yoktu ani oldu