zeynepeymennuri Emzirme,zayıflama,kilo alma vs derken vücudumuzda değişimler söz konusu oldu hep. Sezeryan göbeğinden çok artık göğüslerim sorun olmaya başladı. Ameliyatsız nasıl sertlestirip dolgunlastirabilirim var mı bir öneriniz arkadaslar🌸
aymtii zeynepeymennuri bende burda bekliyim. Yakında boynuma dolayıp arkadan kurdele yapıcam 😅 tek çocukla 10 ayda nasıl bu kadar sarkabilir aklım almıyor. Bakarken altına kalem koysam durmazdı, şimdi 2.5luk kola şişe koysam durur 😂
Migrenimtutuyovalla zeynepeymennuri Ya arkadaşım bir tane krem kullanıyordu ama onu kullanırken buz gibi suyla yıkayıp soğuk havlu koyuyordu göğüslerine etki etmesi için sonra çin işkencesi bu başlarım böyle işe deyip devam etmedi 😂 Ama devam edenler memnunmuş öyle dedi 😂
Mircet zeynepeymennuri derinin elastikiyet kaybını tekrar geri getirebilmek bence mümkün değil zira diz kapağıma geliyor 😂😂
muazinannesii Benimde cok canımı sıkıyor gögüslerim 😣 o kadar sarktılarki sanki 10 cocuk emzirmişim niye böyle oldu anlamadım
zeynepeymennuri aymtii aymtii yaaaa😅 iç çamaşırlarının destekleri sagolsun onlar biraz toparlıyorum ama çıkarınca maalesef yani insan eski görüntüyü özlüyor🙈🙈
zeynepeymennuri Migrenimtutuyovalla yaaa öğrenme şansınız var mı kremini adını falan işkence severiz anayiz sonucta araştırırız en azindan😅
zeynepeymennuri Mircet eski hali tabiki imkansız ama birazcık toparlaması bile mutlu olmamıza yeterdi be😅😅
suheyla92 zeynepeymennuri benim de oyle oldum olasi buyuktu ama dikti altinda kalem durmazdi artik daha buyuk ve bir de sarkik 🤦♀️ Meme kucultme ameliyatı bakiyorum ama agriliymis sonrasi cesaret edemem
zeynepeymennuri suheyla92 ameliyat için bende cesaret edemem sonrasına güvenemem daha yüzeysel şeylere ihtiyacım var acısız ağrısız az olsa da etkisi olan🌸