caglaesen94 8 şubatta tam 6 aylık olucaz 15 gün önce ek gıdaya başladık yoğurt yemiyor ne yaptıysam suratını ekşitip ağzını kapatıyor içine keçiboynuzu koyup denedim armut denedim ama yine de sevmiyor nasıl sevdirebilirim kızlar yardımcı olurmusunuz 😣
isranuroz caglaesen94 anne sütüne alışık oldukları için diğer süt ürünlerine geçişte biraz zorlanabilirsiniz 😊 içine pekmez vs koyup tatlandırın yavaş yavaş kabul edecektir benim kızımda peynir yemekte çok zorlanmıştı 😊
MuhammedArden caglaesen94 bnm bebeğim 4 aylıktan 7 aylığa kadar ne verdiysem yiyordu, şimdi 13 aylık hiçbirşey yemiyor, yoğurt yumurta süt yemek yani hiçbirşry yemiyor ek kaşık yemekleriinide denedim ama yemiyor, sadece muz tek ezip veriiyorum yiyor😒😞
Cevizr Cnm benimkide ilk başta öyleydi sonra sonra alıştı şuan 17 aylık bebeğim yoğurdu sad asla yemez yoğurt cici bebe öyle.yiyor genede vitamin alıyordur napalim bide öyle.dene
Cevizr caglaesen94 dene cnm benim bebeğim peyniri dilimlerim ısırır yer illaki yer yani 3 kasıkta yese vitamini alır bebisin ilk başlarda benimkid yemezdi şuan alıştı hergun maşallah bir kase yogur yer
Minicikeller Canım uzmanlara göre pekmez karistirmamali yoğurda. Bunun dışında yogurda bir tat eklememeni tavsiye ederim. Yoğurdu yoğurt diye bilmeli. Meyveyi meyve diye bilmeli. Ama istersen yogurt corbasi yani yayla çorbası verebilirsin. Ayran cacık verebilirsin. Ama ilk bir iki kaşıkla başlar daha sonra zaten kaşık sayısı çoğalır. O yüzden buna çok takılma.