Kızlar bebeğim 6 aylık. Ben yenidoğan çekimi yaptırmamıştım çünkü çok kötüydüm doğum sonrası ve bebeğim hiç uyumuyor durmuyordu. Çekimde de durmaz diye düşünüp çektirmedim. Sonra tabi çok pişman oldum anı kalırdı. Neyse şimdi 6 ay için çekim yapıyorlarmış birde spa ya da götürüyorlar. Ben 40 ı çıkınca spaya götürmüştüm ama bu sefer daha güzel bi yer buldum fotoğraf çekim alanı da var. Ama fotoğraf çekimi içinde konuştum biriyle dedim biraz yenidoğan çekimine yakın bişeyler istiyorum. Yaparız dedi. Eşime dedim zaten 1 yaş çekimi yaptırıcaz nasıl istiyorsan ama 6 ay çekimine ne gerek var dedi. Spa ya da gittik zaten ona da gerek yok. Oralara para vereceğimize bebeğimize yararlı olacak bişeyler alalım ama sonradan pişman olacaksan sen bilirsin dedi. Bende korkuyorum niye yaptırmadım dersem diye. Birde her ay pasta kesiyorum zaten 6. Ayı içinde özel bişeyler yaptım bayağı özendim yarım yaş diye. Eşimde bir sürü şey aldın zaten büyük bişey yapıyorsun 6. Ayı için dedi. Balonlar falan aldım yani parti gibi süsleme yapıcam evde. O yüzden o gereksiz buluyor bende yenidoğan çekimi yaptırmadım sonradan pişman olursam diyorum ne yapayım akıl verin