dandinikoo Kızlar bizim ev şuan 21 derece olmasına rağmen soğuk hissediyoruz kızımın üzerinde yelek var. Gece de üstünü hiç örttürmüyor uyku tulumu alıcam tog konusunda kararsızım 2.5 terletir mi sizce
cokbilmismom dandinikoo 21 derece pek sıcak değil zaten yeleksiz durulmaz. Bence 23 24 ideal bizim ev için söylüyorum 23e düşünce üşümeye başlıyoruz. Uyku tulumu konusunda bir fikrim yok ben daha yeni 1 tog aldım yıkadım kurumadı yarın deneyeceğim ona göre 1.6 sipariş edeceğim
Leylaa_ dandinikoo 1.6 tog kullanıyorum . İçine kısa kollu zıbın kullanıyorum . Eğer çok soğuk olursa derece düzerse ince alt üst takim giydirip tulum giydiriyorum
Prenses-annesi1 dandinikoo bizimde 22 derecede olur genelde ben hep 2.5 tog alıyorum içine sadece zıbın giydiriyorum ama
Zynpgmt dandinikoo Kalorifer soba vs yanıyor mu? Hani yanınca yükselecek ya 2.5 fazla gelebilir. Bizim 1 tog şuan ev 21 derece ben içine de alt üst takım giydiriyorum üşümüyor. Kalorifer yanınca tek zıbınla giydiriyorum. İmkanınız varsa kurutma makinesi yoksa iki tane alın. Kurumuyor yoksa