mbkutan Kızlar aranızda elektrikli battaniye kullanan var mı ? Almam gerekiyor fakat neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
gencmom_ mbkutan çok tehlikeli yangın çıkabilir ama önceden annem kullanmış Yatmadan ısıtır sonra çekermiş fişi asla kullanmam ama onun içinde elektrik kalabilir
Kuzularinanasi mbkutan cok tehlikeli hele ki cocuk icinse asla derim.kussa agzi aksa cis kacirsa terlese elektirik carpar ki.Allah korusun.gazi icin sicak su torbasi kullanin…
iki_prensesannesi mbkutan elektirikli battaniye kullanmak çok sıkıntılı bende gazını alsın diye sıcak su torbası koyardım bı gün zaature başlangıcı olunca yanlış yaptığımı anladım
mbkutan gencmom_ bebetomun gazını sadece sıcaklık çıkarıyor ve yatak odası diğer odalara göre biraz daha serin kalıyor. Sabaha minik (lafın gelişi gidişi fazlaca)çığlıklarla uyanıyoruz :(
aaslanbeyy Battaniye yerine su torbası kullansanız evet oda tehlikeli ama ben bir kaç kere o şekilde yapmıştım
mbkutan aaslanbeyy @Kuzularinanasi Bugün kiraz çekirdeğikli patikle bel bandı gibi bişey aldık 120 derecede 15 20 dakika kaldı ama hemen soğudu gibi geldi bana uyanık olduğu sürece havlu ısıtıp hem göbeğine hem ayaklarına koyuyorum ama öylesi de nemli gibi oluyor bilmiyorum ya yavruya acı çektirmek istemiyorum
aaslanbeyy mbkutan ayy malesef bende kemerden hiç memnun kalmadım çok çabuk soğuyor. Kundak yapınca bi nebze sıcak kalıyor ama olmuyor yani dediğim gibi çare bulmuştum bende.
mbkutan aaslanbeyy Hem karnına hemde ayaklarına havlu ısıtılıp koyuyorum. Kiraz çekirdeğine de dünyanın parasını verdik bı de gerçekten 10 dakika sıcak tutmamistir
aaslanbeyy iki_prensesannesi çok mu sık kullandınız acaba? Bende kullandım ama hiç öyle terleme yaşamadım.