guzelanne71 Merhaba kızlar oğlum bu ay 3 yaşını dolduruyor.Çok şükür bin şükür tuvalet eğitimi bitti sorunsuz bi şekilde.Klozet adaptörüyle klozete yapıyor çiş ve kakasını .Ama kullananlar bilir adaptör bi tık daha yüksekte kaldığından taharet musluğunu açınca su hiçbir şekilde çocuğun poposuna temas etmiyor.Yani iş özellikle kakadan sonra çocukların temizliğini nasıl yapıyorsunuz ???ben kendisine öğretmek istiyorum ama suyla hiç yapamıyoruz mecbur eğiliyor ıslak mendille siliyorum 🙁
sweetangell guzelanne71 yanlış mı biliyorum taharet için suyun mu değmesi gerekiyor suyu elinize alıp yıkamak mı gerekiyor ? Değmiyor demişsiniz ya
SevimliHayaletCasper guzelanne71 benimki de 3 yaşında adaptörle yapmıyoruz biz normal klozete oturuyor bacaklarını açıp rahat temizliyoruz bu şekilde
acimavi guzelanne71 kızımı sağ kolumun üzerinde öne doğru hafif yatırıp sol elimle taharetini yapıyorum. Kendisinin yapması, hijyenik şekilde hem taharet, hem kıyafetini giymesi, hem de elini yıkaması için henüz küçükler
guzelanne71 sweetangell hayır elimide oraya girdirebilmem imkansız yani çocuk oturur pozisyonda suyu fışkırtarak o bölgesini temizleyebilsek sonrada kalanı ıslak mendille yine siler peçeteyle kurularız ama suyla nasıl yıkayacaz onu bilemedim
aslymom sweetangell ben ne demek istediğinizi anlayamadım elle yıkaması gibi bir seçenek yok ki klozette ( bebeğim daha küçük o aşamaya gelince bende merak ettim çözümler ne )
acimavi sweetangell benim bildiğim elle yıkanıyor. Şahsen tuvalet aparatı kullanmamama rağmen su bana da temas etmiyor
guzelanne71 SevimliHayaletCasper nasıl yani?Ama o zaman içine düşecek gibi olmuyormu?Nasıl oturuyormuş klozet üstü çok geniş
SevimliHayaletCasper guzelanne71 yoo bacaklarını açarak oturunca içine düşecek gibi olmuyor biraz arkaya doğru oturuyor
fatmaselbala guzelanne71 biz de adaptörle yapıyoruz ıslak mendille kabasını alıp adaptörü kaldırıp yıkayıp kuruluyorum bu şekilde ilerliyor zaten yıkamadan kalkmıyor ıslak mendil kaşındırdığını söylüyor bı şekilde yapılabilir bence
Mnli guzelanne71 3 yalında artık adaptörsüz oturabilir bittikten sonra öne doğru iyice eğilmesini isteyin başlangıçta siz de destekleyebilirsiniz önce peçete ile silin sonra eliniz ile yıkayın sonra tekrar peçete ile kurulayın onu oraya denk getirmek imkansız hele dışarda falan az akanı çok akanı fışkırtanı 😅