deniztalta Ne zaman uyucak artık bilmiyorum 17. Ayı bitti. Sabah 6 da bağırarak kalkar uyumaz niye bu ladar erken kalkıyor anlamıyorum akşam 9.30 en geç yatar gece boyuda uyumaz sürekli huzursuz ama artık yoruldum koşturmaya. En azından 8 9 gibi kalksa biras uyumuş olurum azı dişlerden en al sağ çıktı diğerlerinin sivri ucu var sürekli burun akıntısı huysuzluk var yemek ye yemiyor bu ara vallahi sabah 6 da bir başkıyoruö öğlen kızımı okula götürüyorum uyursa öğle uykusu o zaman da yemek vs. Birdaha oturma yok
Hiilyuss deniztalta 16 bucuk aylık ve sabah 7 de kalkarsa şükrediyorum çok enerjik oluyorum bugün çok uyudu diye düsün😂😂
Mikisss deniztalta grip olmadığı halda burnumu akıyor?bir doktora götürün belki alerjisi var ondan dolayı cani sikkin.
yenianne01 deniztalta canım benimde bu 4 cüm dedğin gibi 16 ay bitti …2 yaşına kadar uyku düzenleri böyle oturmuyor heleki emiyorsa iş dahada zor
deniztalta Hiilyuss ay valla kız çocuğu nimet yav kızımda gazlydı huysuzdu ama şimdi beş yaşında çok şğkğrmo günler geçti zor diyodım ama yok oğlan çocuğu evde beslenmez , yabani hayat canlısı
deniztalta Esoz1110 Allah yardım etsin 🥴 bayağı azaltı kesilmek üzere diyebilirim gece çok çok nadirdir akşam yataken emiyor bazen de öğlen uykusuna geçmeden ama artık aramıyor istemiyo
Hiilyuss deniztalta 😂😂😂 bende bir ıız bir etkek var erkegin bebeklihi kolay sonrası zor kızın bebekliği zor sonrası kolay oalcak sanırım daha 3 aylıgız tecrübe edemedim o kısmını😂
Esoz1110 deniztalta Emmeyide alışkanlık haline getirip onun içinde kalkıyor olabilir o yüzden sordum❤️
deniztalta Hiilyuss valla tecrübem ve duyduklarım bana derki , oğlan çoöuğunu dağa bayıra salacan , vahşi yani evde olmuyor 😐 kızım 5 yaşını geçti bakıp bakıp namet diye şğkrediyom , oğlum 17 aylık bezdim ben verem etti
Hiilyuss deniztalta haraketliler evet kız durdan yapmadan anlıtor da erkek anlamıyor napalım rabbim okadar anlama kabiliyeti vermis tüm erkeklere 😂😂😂
deniztalta Esoz1110 evet biliyorum ikinci tecrübe ama sanmıyorum bu ara diş zorluyor o kesin de uukuya da pek yüzü yok sanırım