Oğlum 6 ayını doldurmak üzere eşimle blw ile başlamayı düşünüyorduk. Bizim kararımızdı araştırıp uygulamayı deneyelim demiştik. Doktorumuz yavaştan başlayın dedi bugün blwyi deneyelim dedik. Havuç haşladım iki parmağımla bastırdığımda ezilecek kıvamdaydı. Oğlum biraz büyük parça kopardı eşim panikle alıp sırtına vurmaya çalıştı daha havuç ağzında yeni koparmıştı o öyle tepki verince elimle yavaşça aldım ağzından korkacak bişey yok bak burda dedim. Eşim doktor bu arada. Siz söz konusu olunca çok korkuyorum akciğere kaçarsa akciğerin orası hasar görüyor kullanılamıyor işte şu kadar boğulma vakası var neler görüyorum püreyle başlayalım kademe kademe gidelim diyerek beni korkuttu. Blw nin faydalarını , bebişin özgüvenine ,motor gelişimine katkısını düşündükçe çok üzülüyorum. Eşim çok panik çocuk öğürmedi bile korkuyla bakıyor gözlerine ne yapıcam ben bir şey önerin. Ek gıdada nasıl yol izleyebilirim? Eşimle bu konuyu nasıl konuşabilirim? Atıştık çünkü peşine ben sinirlenip baştan korkuyorum yapamam deseydin niye beni heveslendirdin araştırma yaptım o kadar kitap okudum diye kızdım ev yapımı yoğurt koydum azcık kendim yedirdim ama inanın o kadar okuduğum şeylerden sonra böyle yedirmek istemiyorum. Her bebek yapabilir doğasında var eskiden püre mi yapıyorlarmış🥲