Zeynepefemm pasaklisinkukuli yedigöllere gitmedim ama boluyu gezmiştim harika bi yer ❤️ biz otel de kalmıştık
Kuzucukhanim1289 pasaklisinkukuli gitim çokta güzel ama şuan çok soğuktur ve bide bebeginiz varsa zor olabilir. Kalmak içinde bolunun içinde yer bulabilirsiniz gibi ama oda güvenilir olması lazım. Heryeri çok güzel ama yazın güzel bu mevsimde çok sogukkk🥶🥶🥶
Mnli pasaklisinkukuli biz taksim internationalde kaldık kasım ayında çok güzeldi tam bir görsel şölen abant gölünün kenarında otel
Golf pasaklisinkukuli orda kalacak yer yok bence havalr soğudu bebekle o yolda zor olabilir yolu çok kötü
Nese-161711 Bu mevsimde bebek varsa kamp baya zor olur bungolow tarzı var mıdir bilmiyorum bizde. 2 sene önce yapmıştık kampı Eylül ayında
pasaklisinkukuli Kuzucukhanim1289 yaprak dökümünü seviyoeum kızım 2 yalında kar tatiline bile gitti astronot giyer soğuk hallolur ya insallah
aslikls pasaklisinkukuli kamp yapıyoruz orda sık sık :) yedigöllerin içinde habitat evleri diye bir yer var sanırım bungalov bakabilirsiniz bir de Mengen yolu üzerinden gelirken hindiba doğa evleri diye bir yer görmüştük. Tabii oralarda konaklamadık yorum yapamıyorum ama incelersiniz 🌺