nsm Gakkoyenge artık gündüz tek uyku en fazla iki saatt uyuyor gece 9 10 gibi uyuyor sabah 9 10 kalkış ama gece iki saatte bir uyanıyor nedense anlamadım :/
Seftaliannesi Gakkoyenge 9-10 gibi uyuyor 45 dk sonra mama için uyanıyor gözleri kapalı oluyor ama mızıldanıyor sonra tekrar 1 saat sonra pışpış istiyor uyanıyor yine gözleri kapalı ondan sonra sabah 7-8 e kadar uyuyor mama için uyanıyor tekrar uyuyup 10 da kalkıyor. Geceleri 3-4 kere kalkıyor anlayacağınız
Hasekihurremsultan1 Gakkoyenge 20.30 gibi uyuyor sabahta 7.30 da kalkar. Son 10 gündür geceleri sürekli kalkıp ağlıyor, beşiğinde de yatmak istemiyor yanımda yatırıyorum mecbur. Üst dişleri çıkıyor o yüzden gece uykularımız berbat şu aralar ama gündüzleri iyi
Gakkoyenge nsm bizim 10. Aydan itibaren tek uykuya geçti 🥲 bizimde 18.30 gibi uyuyo 7 gibi kalkıyor gecede emmeye kalkıyor diş sancısı olabilir mi ?
Asya2013- Akşam 8-9 arası uyumuş oluyor gece 50 kere uyanıyor karnı ağrıyor sanırım 2 güne bir kaka yapıyor bide diş çıkarıyor artık. Sabahta 8 gibi uyanıyor ama gündüz 2 uyku yapıyor genelde
Gakkoyenge Hasekihurremsultan1 diş mahvetti bizi gerçekten mahvoldum o da bende 😩 çoookk zor çıkarttı hele ilk dişleri hatırlamaj bile istemiyorum sadece calpol ile duruyordu öyle söyleyeyim çok zor
Hasekihurremsultan1 Gakkoyenge bizde öyleyiz gerçekten Allah yardımcımız olsun 😂 alt dişleri çıkarken bu kadar kötü olmamıştı bizde ama üstler fena ya
Gakkoyenge Hasekihurremsultan1 bizim ilk diş çok yordu gerçekten allahım al canımı dedim gurbetteyim tek bakıyorum eşim haftada 1 eve geliyor o kadar zorlandım ki şimdi yan kesici geliyor o da zorluyor 🥹
Gakkoyenge churchil benim oğlumda öyleydi kalkmazdı 3 aylıkken deliksiz 8 saat uyurdu sonra 1 kere kalkardı ki dişe kadar diş çok zorladı