Humus Bebegi emzirirken ilk sagi emzirdim bitti digerine gecmelimiyim emzirmek icin yoksa onu bi dahaki emmesine mi wermeliyim. İkisini emerse tekrar aciktiginda binsaate sutum dolmuyor iki uc saate anca geliyor yerine. Sizde de boylemi. Nasil yapiyorsunuz 🤷🏻♀️😬
Mltmokty Humus doktorların önerdiği her emmede 10 dk bir göğsü 10 dk diğer göğsü emzirin diyorlar.Ve diğer emzirmede en son hangi göğsü verdiyseniz tekrar o göğüsten başlayın
deletedmom4842 Humus Ben şöyle yapıyorum ilk önce sol göğsü veriyorum mesela doyuyor yatarsa yatar yatmazsa oynar 2 3 saat sonra sağ göğsü veriyorum
deletedmom211 [bilinmeyen] benimde 20 günlük bebeğim var bazen on dakika bazen yirmi dakika tek gögsümü alıyor sonrada veriyorm tekrar almıyor az emdigi için acıkıyor tekrar yine aynı gögsümü verip sonraki emzirmeye diğer gögsümü veriyorum. Sizin de böyle miydi ilk zamanlar dogru mu yapıyorum bilmiyorum
Humus Mltmokty oyle de emdirmistim ikisindede sut bitiyor. İctikce iciyor. Bibsaat snra icmek istedigin de sut olmayinca agliyor 🤷🏻♀️