ipek200_ Tam adı bu mu bilmiyorum kime sorsam süt kırılması diyor. Kızlar 2 gündür sağ gögsümde taş gibi bi kitle var sütüm orda kalmıs gelmiyor gibi hissediyorum . Ağrı da var ne yaptıysam geçmedi. Sıcak duş sıcak masaj soğuk masaj lahana bile koydum kim ne dediyse yaptım . Daha önce oldugunda bi kaç saat içinde geçmişti bu sefer nerdeyse 24 saat olcak cok sıkıldım bu durumdan 3 aylık bebeğim var süt az geliyor aç kalır diye korkuyorum. Doktora gitmeden önce tecrübeli annelerden bi destek almak istedim varmı bi önerisi olan ?? 😔
milamihra ipek200_ mastit o bol bol sağım yapın ılık duş alın göğsünüze masaj yapın bol bol emzirin geçmezse mutlaka doktora gidin
tgbmerve ipek200_ ben mastit oldugunda öyle bir beze oldu taş gibi , 4. Gün geçti , sürekli emzirin , ılık duş ılık su torbasına devam , nazik masajlar yapın bol su tüketin geçecektir geçmiş olsun
aselkussum ipek200_ mastit o canım ilk hafta bütün göğsüm bütün kanallarım yumru yumruydu Ağrıdan Acıdan dokunamiyodum bol bol sağım yaoman lazim
mihramomm1 ipek200_ Emzirmeden önce ılık suyla masaj yapın bol bol emzirin sağım yapın geçmezse direkt hastaneye gidin ateş vs yapabilir takip edin cok geçmiş olsun umarım hemencecik geçer 🥺❤️
buseviim ipek200_ duşta ılık suyla ve sabunla masaj yapın sonrada iri dişli tarakla göğsünüzü tarayıp sağım yapın bol bol. Geçmiş olsun 🙏🏼