Zmraclk Arkadaşlar 3. Ay bittikten sonra bebişimde süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı. Belki de daha önce vardı da yeni öğrendik neyse, şimdi ben ne yiyeceğim inanın yiyecek bişey bulamıyorum 🤦🏻♀️ yardımmm
Smnrsmnr Zmraclk içerisinde süt ve süt ürünü bulunan her şeyi hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Normal ekmekte bile peynir altı suyu oluyor. Biraz zorlu bir süreç ama gittiğiniz doktordan liste falan isteyin.
tgbmerve Zmraclk belirtileriniz nelerdi , süt alerjisi olduğunu Dr nasıl anladı , bende 10 gün süt perhizine aldı Dr ısrarlı pisigi var 4 ay bitecek , hicbirsey yiyemiyormusim gibi geliyor yoğurt duskunuyumdur
miniksercedefne Zmraclk aslında yiyebileceğimiz bir çok Besin var. Sadece ambalajlı gıdalar tuketemiyoruz. Benim kızımda çoklu besin alerjisi var. Sizde bu açıdan bebeğinizi takip edin. Mesela kahvaltı için kızartma zeytin avakado kuru yemişler menemen söğüş sebzeler.. akşam yemeği sıkıntı olmuyor zaten. İlk başta alışana kadar zor tâbi
mirocuk Bizimde var süt alerjimiz. Şimdi ek gıda dönemindeyiz çok zor Rabbim yardım etsin hepimize de. Doktorunuzdan liste isteyin mutlaka