Aselinannesi0655 zeydaa asla anne tek başına egitim veremiyor bi yerde insiyatif kullanıyorsun. Ben dünya kdar kitap ve video izledim uygulamaya çalıştım egitmenle 3-4 günde ağlatmadan hallettik . Melodi uyku gülde n hanım
Almilaaa5 zeydaa diğer kişiyi tanımıyorum ama nur hanımdan eğitim aldım aşırı ilgili ve bebeğim artık uyuyor mutlaka deneyin isterim eğitim değil düzen oluşturuyor
zeydaa tubasd ağzında emzik kucakta sallaya sallaya uyuyor. Gezmekten benim başım dönüyor o ağlamaya devam ediyor en son sızıp kalıyor
moeder nrtlc nasıl memnun musunuz süreç nasıl ilerliyor ? Bende seyhan hanımla görüştüm ama bebeğim 3 aylık olduğu için biraz daha bekleyip tekrar ulaşmam gerektiğini söylemişti onun ile çalışmak istiyorum
nrtlc moeder ben de ilk 4 aylikken yazmistim, sonra tatil vs bitmesini bekledik 9 aylik basladik. Yaklasimi, guvenilirligi ve ulasilabilirligi cok guzel. Ve gercekten aglatmama odakli
tubasd zeydaa çok küçükmüş bu konuda sizi yanlış yönlendirmek istemem benim çocuklarım büyüyünce verdim eğitimi