Hulyaa60 Merhaba anneler 3 haftadır başladık her gün taze mayalanmış yoğurt yumurta sarısı ve bal kabagı havuç patates püreleri verdim tabi pek sevdi diyemem kandırarak 2-3 kaşık yedirdigim oldu ve şimdi ne vermem ne yedirmem gerek bilgilenirize fikirlerinize ihtiyacım var ? 😇
Basak71_ Çorbalara başlayın ilkli kemik suyu ile muhallebi yapabilirsiniz lor peyniri labne peyniri deneyin
Deletedmom285 Hulyaa60 Arkasından zaten su veriliyor her ek gıdada kabızlık problemleri yaşanmaması için canım
Minakanne Yoğurt + meyve püresi + sebze püresi + çorbalar ve muhallebi 3 gün kuralına uyarak verilmelidir ve alerjik birey yoksa kahvaltı öğünleri yapabilirsin
Zynp-GA- Hulyaa60 benimde ek gıdaya başladığı zamanlar biraz kabızlık çektik ama kesmedim ben bir bir buçuk hafta ya düzeldi. Yeni alıştıklarından öğünleri biraz azalt yada bi süre verme sen istersen
Rezene Bu cocouk aç , acıkınca yer diye iki kitap aldım çok güzel tarifler var tavsiye ederim bebişim 5 aylık tadimlara başladım zaten 3 gün kuralına uyarak anca 6. Ay oluyor o zaman da ek gıdaya geçecek nasipse