Hlyabayendur Arkadaşlar benim bebeğim aşırı bi şekilde karnı gurulduyor emerken ama onun dışında guruldamıyor kusma ishal vb şeyler yok çocuk karnı guruldadıgı için emmek istemiyor başına gelen var mı nolur yardım edin ne yapacağımı şaşırdım 😔
Hlyabayendur Hlyabayendur bu arada 5 ay 7 günlük erkek bebek emzikte almıyor karnı gurulduyor diye mama verdim onu da istemedi
Gizemabc Hlyabayendur benim bebegim 43 gunluk. Emerken ben de hep karnindan ses geldigini duyuyorum. Kimyonlu rezene cayi iciyorum, biogai damla kullaniyorum. Yine de sancilaniyor
LiYaRzuU Hlyabayendur geçen haftalarda antibiyotik kullanmıştk bizde de oldu guruldamalar günlerce devam etti mahfoldu ya belki sizinkide yediğiniz bişeyden falan olmuştur sıcak tutun
Hlyabayendur Gizemabc kimyonlu teyzeme çayında süt şekeri var bebeğinizin süt alerjisi olabilir benim bebeğimin de var oysa ki süt ürünlerine dikkat ediyorum bende anlamadım 😔
Papatya_cea Hlyabayendur gizli reflusude olablir cogu anne bilemiyor gizli refluyu. Bnm bebegmde gizli reflu war
Papatya_cea Hlyabayendur hickirik emerken bogulur gibi olmasi agiz kenarindan cikarma burun tikanklgi agizinda gevis getiriomus gibi harektlrr ypmasi
Hulik Hlyabayendur bebegim 2 aylık aynı şikayet dogdugundan beri bizdede vardı bugun artık doktora götürdüm ve normal oldugunu söyledi hızlı emerken hava yuttuklarından ötürü oldugunu söyledi gazından ötürü oluyormus yani
Altayin_annesi Papatya_cea bunlar reflu sebebimi? Benim bebegimde yapiyor :( her zaman degil ama ara sira boyle yapar. Bende her halda doyuyor istemiyor diye yapiyor saniyordum. Doktora giderken soyleyeyim bakalim ne diyecek.
Papatya_cea Altayin_annesi refluden dolayi ememiyor yawrularmiz. Emmek istiolr ama refou gaz yaptirio ememio. Bole sirtunu sivazla gazinj al tekrar emzr. Bide az emmesi dha ii reflu icin az ve sik emmesi lazm da 1 2 dk ka emince sknti oluo iste yoruo insani ins tez zmnda gecer
Cnss Hlyabayendur canım benim kızımda öyleydi çok fazla gurulduyordu karnı ve sancısı fazlaydı. Biogaia yı ve nurse harwey's i doktora sorup beraber kullandım iki hafta falan geçti rahat şimdi kuzum. Ama 15 günde falan anca etki ediyormuş ve düzenli aynı saatlerde verilmesi gerekmiş.