yusraerva ben iki doktora sordum. Biri ilk dogudgundan beri gittigimiz bir doktor. 4 aylikken sormustum baslayabilirsiniz demisti ama benim icim rahat etmedi baslamadim. Diger doktora iki kere felan gittim ilgili bi doktor kesinlikle 6. Aydan once baslamayi onermedi. Suan da alerjisi olmasa bile ilerleyen zamanlarda alerji olma ihtimali yukseliyomjs nasil oluyo bilemiyorum. Oglum cok istekliydi son 10 gundur felan (ek gidaya basladigim zamana gore 10 gun) biz yemek yerken asiri heycanlaniyodu agzini acip uzaniyodu. Bisey uzatsam daha yaklasmadan agzini aciyodu. Cigneme refleksi de gelismisti cubku bi kac oyuncagi var hisirtili kitabi mesela onu resmen cignemeye calisiyodu. Tetagil dis granulunu yerken ses cikararak nam nam yapiyodu hala daha oyle. Kilosu suan ortlama 10 kilo. 38+6 da dogdu. Gelisimi vs iyiydi yani oturmaya da baslamisti biraz desteksiz. Biraz desteksiz den kastim aslinda şu, yanina vs yastik koyuyodum ama biraz mesafe oluyodu en azindan devrilirse kafasini felan vurmasin diye. Ne bilim bu belirtilere gore ben basladim cok sukur bi sorun olmadi ama yanaklarinda biseyler cikti alerjik gibi de degil gibi de cozemedim bu durumu. İki gundur ek gida vermiyorum yanaklarinda o piturlukleri gozlemlemeye calisiyorum. En azindan ek gida vermeyip ek gida alerjisi mi oldu onu anlamaya calisiyorum suan biraz daha iyi gibi bakalim. Kendi kadin dogum doktorumun kliniğine cocuk doktoru gelicekmis kasim in basinda onu bekliyorum suan ona gitmeyi dusunuyorum. Maalesef artik hic bir doktora guvenemiyorum. Hayatimda tek guvendigim kendi kadin dogum doktorum. E kendi kliniginde olan cocuk doktoru da iyi bi doktordur muhtemelen. Bakalim hayirlsi umarim alerjik felan degildir de cildi kurumustur ondan olmustur. Cilt kurulugundan da oluyomus oglumdaki. Ay cok uzattim yine hakkini helal et canim ☺️☺️