brnglsmm Kızlar kızıma mont beğendim ama kalıbı nasıl bilmiyorum maalesef burada mango da yok🥲 bilen var mı? Kaç beden almalıyım sizce? Kızım 19 aylık 12 kilo 82 cm boy
sheesyelllow brnglsmm ben oğluma aldım kendi yaşına uygun olanı küçük geldi 😔 iade edip iki yaş daha büyüğünü aldım ☺️ kalitesi çok güzel
mrsfly brnglsmm ben bunun bir benzerini aldım geçen su yeşili olan bence mangonun kalıpları çok bicimsiz 12 aylık 11.50 kg kızıma 18-24 ay aldım gövdesi dar kolları aşırı uzun oldu. İade edeceğim hm den aldım yenisini
sadakatsizasya brnglsmm Zara’nınkini aldım hemen hemen benziyorlar 2-3 yaş aldım büyük geldi, ve şişme mont olduğu için çok rahat hareket edemiyor, seneye anca tam olur
aysebb https://ty.gl/bpg15n3mvt3c2 brnglsmm Bu ve buna benzer montların yorumlarına bakabilirsiniz. Genel olarak tam kalıp ve biraz kalıbı küçük diyorlar. Rahat olsun isterseniz bir beden büyük almakta fayda var
brnglsmm aysebb ay yeni mi yüklendi acaba baktım trendyolda yoktu çok teşekkür ederim bakıyorum hemen
brnglsmm mrsfly ay şu an tamamen kararsız kaldım🫣 ve eşim internet alışverişine çok karşı şimdi sıkıntılı gelirse bak gördün mü görerek alalım dedim sana laflarına hazır olmam gerek🤣
brnglsmm mrsfly ah keşke 🥲 maalesef küçük bir ilçedeyiz doğuda eşimin görevi nedeniyle. Yakın iller de bile mango yok😅😅