annevebebegiii__ Artık ana kucağında durmuyor mama sandalyesinde de oturmak istemiyor uzun süre (uzun süre dediğim mac 10 dk) yürüteçe bindiriyorum ama 5 dk sonra alıyorum e bu sefer 2 saat sonra yine yürüteç istiyor.
Fasi annevebebegiii__ 10 dk binebilir bende geçen ramazan döneminde bindirmiştim ramazan ayında çok zorlanmıştım oruç yemek ve sürekli kucak istiyordu kaç aylık bilmıyorum ama dikkat edin düşme potansıyeli yüksek oğlum düşmştü kaldırdım o gün hemn normlde hiç bindirme taraftarı değildim aslında vaktınız zamanınız varsa hiç bindirmeyin kendiniz yürütün
mysozclk annevebebegiii__ 6 aylıkken koymaya basladım 10 dk kadar duruyordu gunde 8 aylıkken kendi bıraktı 9 aylık suan tuvalete giderken bı 5 dk dursun diye koyuyorum kuduruyor
maygirl annevebebegiii__ hic kuklanmadm.hem.yurumesninetkileyeblir hemde istenmeyen kazalara neden olabliyor doktrlarda hic saglikli bulmuyor zaten.en yakin arkadsmin bebegi 8 aylikken 2.kattan merdivenler asagi yuwarlandi 1 ay yogun bakimda kaldi bebek..asiri tehlikeli ew icnde dahi hem yurumesnide olumsiz etkileyeblir.
Fasi annevebebegiii__ yürütecın tekeri halıya takılmış o şekilde düşmüştü hızlı biniyordu sürekli gözlüyordum aslında biran arkamı dönmemle oldu 🙈
annevebebegiii__ mysozclk ben günde 5 dakika falan 3-4 kere koyuyorum mecbur çünkü tuvalete bile gidemiyorum yardım eden insanım yok
defnemiraybebek annevebebegiii__ tam ayını hatırlamıyorum ama 7-8 aylıktı sanırım sarkması vardı ve hızlıca gidip sanırsın ralli pilotu kapılara çarpıyordu 😂