HE-SEN-COK-BILIYON FtsCvlk katı olması kötü değil de kabız gibi oluyorlar bazen yapmakta zorlanıyorlar. Benin bebeğim ıkınırdı baya
cananlcm kubraei2224 benim bebeğim de öyle yaparken çok ıkınıyor kızarıyor yüzü hep kabız da değil doktora götürdüm bunun için makat kısmı yani tuvaletinin çıktığı yer dar dedi dediği şeyleri uyguluyorum hayla bi zorlanma var bakalım kontrole gidicem sizde yaşıyor musunuz hayla
kubraei2224 cananlcm benim kızımın kakası çok sertti yapamıyordu çok ıkınıyordu mama değiştirmek zorunda kaldım şuan iyi çok şükür 🙏
hilosayy FtsCvlk 2 ay kullandım evet gaz sıkıntımız geçti ama kabız olduk iki ay boyınca 10 günden önce kaka yapamıyorduk ıkına ıkına zorla yapıyordu değiştirdim düzeldi
River kubraei2224 ben pazaramadan buluyordum lazim olduğu zaman 1 senedir kullanmıyorum ama hala aynı mı bilmiyorum
kubraei2224 River zor bulunan bir mama biz en son çareyi eczanecimizden siparişle getirterek bulmuştuk aslında gaz konusunda çok memnundum bence güzel bir mama ama benim yavrumu kabız yaptı yoksa ben kullanmayı düşünüyordum uzun süre nasip değilmiş. 🤷♀️