edaninannesii kızlar merhaba. 1 aylık bebeğimde pişik oldu ne kullandıysam geçmedi travozol, hamazinc,bepanthol,fito kullandık ama hiç biri iyi bile gelmedi önereceğiniz krem var mı
adakussss edaninannesii daha 1 aylık çok erken o kremlerde zararlı çocuğa bezinizin markasını değiştirin ve sık sık altını değiştirin yapmasa bile
metemmm24 edaninannesii ıslak mendil kullanıyorsan pamuğa geçmeni öneririm benimde bebeğim 1 aylık geçmeyen pişik sorunumuz vardı pamuktan sonra düzeldi
Maviorkide Acaba pişiğe sebep olan erkene devam ettiğimizden geçmiyor olabilir mi silme kurulama bezi vs
karanmoom edaninannesii utalk pudra öneririm. Birde günde pisik kremini bir kere süreceksiniz ki deride bariyer oluşturup hava almasını engellemesin. Ben o hatayı yaptım bebeğim sırf pişik olmasın diye her altını alırken kremledim. Mantar ve pişik karışık oldu. Doktor kuru tutacaksın sürekli bez degistireceksin ıslak mendil yerine alt temizleme pamuğu kullanacaksın psiik kremini bir kere sureceksin Molfix sleepy(bio natural) bezde onları kullanabilirsin ve altını değiştirirken hemen bezleme açık kalıp biraz hava alsın dedi. Belkide sana fikir olur yanlış yaptığın birşeyler olabilir. Bana travazol ve hamazinc yazdı 2.gunde geçirdi. Pişik kremi olarakta mustela kullanıyorum bazende utalk pudra serpistiriyorum