Haticeyns Şu meşhur olan Korece Kullanıyorum ama 1 hafta kadar oldu aslında gerçekten gözle görülür değişiklikler var ama bilmiyorum fiyatına bakınca içimde pek rahat etmiyor 🤦♀️ ama 22 bin yorum var Trendyol da da kararsız kaldım ya açıkçası
dilos6 Haticeyns gerçekten işe yarıyorsa bende kullanayım hangisini nasıl kullandığınızı yazın bari hanımlar 😄 bir servet döküyorum serumlara kremlere maskelere hem bu markanın ürünleri gerçekten çok uygun insan bi nasıl yani oluyor cilt kanseri olmayalım 😄
alpsmother_ Haticeyns iyi mi bilmiyorum ama onlar Türk malı aslında bir fenomenin ürünüymüş Kore malı gibi piyasaya sürüyorlar
Haticeyns dilos6 siyah olanı siyah nokta. İçim almıştım gerçekten de azalttı benim çok fazlaydı mavi olan da gözenekler için aldım cildim sabah kalktığımda parlıyor resmen
dilos6 Haticeyns siyah nokta problemim yok ama gözeneklerden çok çektim The purest çok iyi geldi o konuda bana sabah akşam her gün hem toniği hem de sarı serumunu sürüyorum gözle görünür fark oldu lekelerime de çok iyi geldi cildim şimdi bebek gibi ekstradan 2 günde bir gece yatmadan loreal’in c vitamini serumunu kullanıyorum
Sultiss Araştırdığım kadarıyla markanın menşeli ülkesi Kore değil yerli üretim… Fiyatları da fazla uygun geldi bana açıkçası o kadar ucuz olması insana farklı şeyler düşündürüyor