matmazelll34 Kızlar 6 aylık gebeyim cinsiyet göstermiyor maalesef unisex yenidogan kıyafet satan varsa almak isterim uygun fiyatlı eşim şuan çalışmadığı için buradan almak istedim uyguna gelir diye varsa elinizde talibim şuan hiç hazırlığımiz yok
Hulyaaa matmazelll34 bende tulum battaniye puset örtüsü emzirme onglugu var uyguna veririm isterseniz
aslikls matmazelll34 ben de bebek yastığı yorganı battaniyesi tüm yenidoğan kıyafetleri aklınıza gelebilecek her şey var nerdeyse. Bebeğim erkek bazıları unisex bazıları değil
matmazelll34 Hulyaaa o hesabım var evet ama giriş yap diyorum trendyola bağlı şifreyi istiyor yanlış diyor yapamıyorum ben ücreti göndereyim siz bana özelden yazın ne kadar ise kargo ile beraber öyle gönderin bana resimleri mevcut ise özelden atarsanız sevinirim:)
Hulyaaa matmazelll34 o şekilde kargo çok tutar cnm senin için soluyorum. Bence hesabına giriş yapıp açmaya çalış cnki orda sabit 70 TL gibi bı rakam oduyosun. Bebeğinin bütün ihtiyaçlarını uyguna alabilirsin garsopda çok uyguna satanlar var
matmazelll34 Hulyaaa deneyeyim yeniden orayı yine o zaman bir kaç alışveriş yaptım evet oradan ama şimdi nedense giriş yapmıyor
Hulyaaa matmazelll34 uygulamayi tkrar indirip dene CNm 😊 giriş yapamazsan yeni uyelik oluşturup deneyebilirsin
matmazelll34 Ozlemyy oğlumun vardı aslında bütün küçükleri ihtiyaç sahiplerine verdim şimdi de toparlamaya çalışıyorum oradan buradan idare edecek kadar alacağım zamanla daha çok alırım inşallah
matmazelll34 sblkcr ay onu bende bilmiyorum ama isminizin yazdığı yere tıklayıp bildirimlere bakarsanız görünür belki :)
almila16simge Bende yenidoğan eşya var 0 3 ay arası Zıbınlar hastane çıkışı setleri vs isterseniz resim atabilirim