yaraliceylanim Kızım 3,5 aylık yakında demir ilacına başlayacak temiz içerikli bir ilaç almak istiyorum d vitamini ocean kullanıyorum temiz içerikli olduğu için demir için öneriniz nelerdir ?
nnoktaa yaraliceylanim bestiron. En temiz içeriğe sahip ocean demir içinde sodyum benzoat ve pancar şekeri bulunmakta
aslanannesiiii06 yaraliceylanim oğlumun doktoru Prof. Kendisi ocean marka önerdi hem d vitamini hemde demirde onu kullanıyorum
dmrgizem yaraliceylanim sidefer e bakabilirsiniz 5buçuk aylık bebeğim için 4. aydan beri kullanıyoruz
yaraliceylanim nnoktaa ocean dvitamini de mi kötü ben onu temiz içerikli diye kullanıyorum. Bestirona bakacağım çok teşekkür ederim 🙏
yaraliceylanim aslanannesiiii06 ocean kötü demişler hep ama bilmiyorum dvitamini içinde bisey yok da demirde var sanirim
aslanannesiiii06 Cerennx hayır su içirmiyorum anne sütü içtiği için emzirmeden 1 saat sonra veriyorum yarım saat sonra da d vitaminini veriyorum sağlık ocağının verdiği damla diş çürütüyormuş
asyam_23 Ben bestiron kullandım ama 12 aylıkken kan değerleri dipteydi, doktorum newvit önerdi yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyoruz. İçeriği temiz, çok etkili ve bu sebeple de dişte kararma yapabiliyor
yaraliceylanim asyam_23 newvite de bakacağım çok teşekkür ederim 🙏 temiz içerikli sanırım birde iyi geldi mi bu bayağı benin demir ferritin hep diptedir kızımda da aynısı olur diye özen gosteriyorum
MoonCrystal yaraliceylanim Bestiron tertemiz net. Ocean marka içinde sodyum benzoat var bakabilirsiniz
dmrgizem yaraliceylanim içeriği temiz ben faydasını şu yönde gördüm bebeğim saçsızdı ve çıkmıyodu yani sarımsı üç beş tel saçı vardı damlaya başladığımızdan beri bebeğimin saçları çıkmaya başladı
Prensagah yaraliceylanim nbt endofer kids hepsine tek geçerim benim oğlumunda kansızlığı vardı bu arada ecz çalışanıyım doktor hemen hemen bütün markaları önerdi ama sonuç alamadım yani yükseliyor evet ama kansızlığıyla birlikte iştah kaybıda yaşıyorduk bunu keşfettim ve dediğim gibi hepsine tek geçerim yani artık bıraktık tabi maşallah iştah da yerinde kendine geldi çocuğum 1.5 yaş
yaraliceylanim Prensagah ayy çok teşekkür ederim araştırıcam bu markayı da kızımda kansızlık var mı bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli demir ferritin değerlerim hep düşüktür kızımda bana çektiyse diye çok özen göstermeye çalışıyorum
funda1636 Prensagah merhaba ben de aynı damlayı aldım bugün kızım için. 7 kg kızım acaba kaç damla kullanmalıyım
Prensagah yaraliceylanim benim da aynı demirim ferritinim çok düşük hamileliğimde neler çektim ya oğlumda bana çekmiş maalesef yükseltemiyorum kendi değerlerimi bu ilaç hem güvenilir bir marka hemde gerçekten çok işe yaradı hatta bende kapsülünü kullanmaya başladım şimdi halsizliğim falan kalmadı uykum düzene girdi yataktan kendimi sökemiyordum resmen ya
yaraliceylanim Prensagah ay gerçekten mi ya bana kan ilacı falan veriyorlar demir ilacı falan filan ama yok yani depolar depo yapmiyomus benim vitamin kullanayım dedim onu da midem kaldırmadı içebilir miym acaba