bebekse Merhabalar, Bera testini kaçıncı ayda yaptırdınız? 7. Ayında randevumuz vardı kulağı hastalıktan dolayı tıkandı, randevuyu 4 ay ileri attılar. Bugun de özelde sorduk 5 bin tl fiyatı var. Sizce ne yapalım.
sek_kahve bebekse bence bekleyin 4 ay, bir şey olmaz yani bekleyince daha geç de yapılabiliyor. Biz 7.ayda yaptırdık
-SweetPanda- bebekse Özelde 5bin iyi ben kızıma yaptırdım ama devlette, özeli aradım bana 12bin fiyat verdiler.
busegulce Berenikonunannesi Merhaba, biz bugün bera testi yaptırdık sadi konuk hastanesinde işitme kaybı olabilir dediler 40-50 desibelde en son duyuyor sanırım moralim çok bozuldu tam anlayamadım sonucun ne olduğunu zaten sistemi de tam anlamadım, ama sanırım alçak sesleri duyamıyor bebeğim öyle dediler 36+2 de doğup 4 gün küvez geçmişi var sarılıktan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk ne yapmalıyım çocuk doktoruma sordum grip olsa bile testi etkiler dedi o içimi ferahlattı biraz sadece ama ağlamaktan gözlerim şişti çok çaresiz hissediyorum
Berenikonunannesi Öncelikle işitme tarama testlerini yaptırınn kalırsa eğer testlerden öyle Bera yani işitsel uyarılmış beyinsapı potansiyeli dediğimiz detaylı işitme testi yspılır
Berenikonunannesi Beklmeden işitme taramalarını yaptırın ne kadar büyürse o kadar zorlaşıyor yaptırmak
-SweetPanda- bebekse Evet bende şok oldum😳Yaptıkları tek şey bebetoların kafasına beyin dalgalarını izlemek için bişey yapıştırıyorlar bebeto uykuya dalınca bi sağ kulağına bişey sokup bakıyolar sonrada sol kulağına bişey sokup bakıyolar okadar sanırsın ki ameliyat ediyolar🤦🏻♀️Bizde o dönem eşimle konuştuk dedik 5-6 binse yaptıralım özelde ve bu kulak testini bütün özeller yapmıyo belli hastaneler daha doğrusu büyük hastaneler yapıyormuş neyse kaç tane hastane aradım sırf test için 10 bin istediler muaneyle falan 12bin dediler bizde mecbur devlette yaptırdık ve devlette randevu almakta çok zor eşimin arkadaşı yardımcı oldu yoksa 2025e kadar beklememiz lazım dediler.
elifibis Geçen hafta yaptırdım, 6 aylık bebeğim 38 hafta doğum, 8 gün yoğun bakımda yattı özel hastanede 7.150 tl aldılar tam kapsamlı sağlık sigortamız var karşılamadı maalesef
bebekse -SweetPanda- zar zor randevu ayarlayıp gittik bebiş kablolar takılırken uyandı bir daha da uyumadı. 3 ay ileri attılar yine 😏