bisenakillisinzaten Ct12345 yarim soğana bı kaç karanfil Batir yaninakoy bide oturur pozisyonda yatır daha rahat uyur. Kaç aylık
artcmn Ct12345 aspiratör ile açmaktan bahsettiyseniz onun dışında nebulizator ile hava verebilrisnz ennnnn iyi gelen şey bu
iclalbakh Ct12345 eczaneden serum al şırınga ile yap benim kızımda 6 aylık oldu doktor verdi bütün ne varsa çıkartıyor burnunda
egeemomss bisenakillisinzaten soğan+karanfil bende denedim müthiş bir etkisi oluyor. Öksürüğünü bile hafifletti 👍
eozlem Ben şu pompa gibi olan sıkarak yaptığın burun aspiratörünü kullanıyordum. Bugün nazal aspiratör aldım şu nefesle çekilenden. Meğer şimdiye kadar çocuğun burnunu temizlememişim. Ürün de çok farkediyor. Bir de buhar makinesi şart, buhar verin.
egeemomss Yesilmavi soğanı ikiye bölüyorum içine de karanfil batırıyorum. Ben baya boşluk kalmayacak şekilde batırmıştım karanfilleri. Yattığı yere olabildiğince yakın koyuyorum. Gece boyu kalıyor. Biraz kokuyor odanın içi ama baya faydası da oluyor.
asaf3467 Ct12345 serum fizyolojik sıktıktan sonra burun aspiratörü ile çekiyorum ne var ne yok geliyor daha az önce yaptım bu kadar küçük burundan nasıl bu kadar çıkıyor dedim kendi kendime
Antalya0703 Serum fizyolojik sıkıp manuel olanla çekiyorduk burnunu daha sonra süpürgeye takılan bi aparat varya onu aldık manuel olandan çok daha fazlasını çekiyo zararlı mı diye düşünmeyin çocuk doktorlarıda öneriyor onu hiç bi zararında görmedik hatta grip zamanı su sıkmadan da çektiğim oluyor burun akıntısı kısa zamanda bitiyor
Hatice7 Antalya0703 bende aldım yeni daha gelmedi inşallah işe yarar nefesle olan gelmiyor hiç ama hırıltısı var burnu dolu şuan geçti şükür atlattık ama elimde bulunsun istiyorum
akkutlu Ct12345 kompresörlü nebulizatör edinin ve sadece serumla soğuk buhar verin günde 5 kez 2 günde düzeliyor