[silindi] Symnur333 kefir konusunda farklı görüşler var bazı doktorlar yaştan sonra bile diyebiliyor 🤷🏻♀️ Şuan oğlum 8,5 aylık 9 civarı başlamayı düşünüyorum ben. 7aydan sonra kullananlarda oluyor. Dediğim gibi farklı yorumlar var bu konuda.
honeyson Symnur333 ben ek gıdaya yoğurt ile başladım ardından kefiri de denedim hiç sorun olmadı çok severek içiyor oğlum
Symnur333 [silindi] kızım 7 aylık.. kefiri hamile ilken çok tükettim şimdi de azar azar vereyim diyorum. Ama bileğim yoktu bu konu hakkında o yüzden sorayım dedim canım sağolasın
Burcu60 honeyson bisey sorabilir miyim mesela kefir verdiğiniz gün yoğurt veriyor musunuz ben daha kefir yapmadım bilmiyorum nerde mayası satılıyor ilk hazır deniyevegim
honeyson Symnur333 yoğurdu kendim mayalıyorum ama kefiri hazır alıyorum daha çok altınkılıç markalı olanı kullanıyorum
honeyson Burcu60 hayır canım ikisini aynı gün içinde vermiyorum evdeki duruma göre taze yoğurt varsa yoğurt veriyorum yoksa da kefir
Symnur333 Hayallerhayatolsa valla bende bilmiyorum güzel anne :) araştırma içindeyim bir anne altınkılıç almamı Öner’di ama
Hayallerhayatolsa Symnur333 canım ilk defa bugün aldım kızım çok sevdi hiç denememiştim biraz zayıf ek vitamine başladık daha çok geliştlrlyotum şuan bagılıkkıkıgını bakalım küçük oğlum 1 yaşında onada denşcem
Symnur333 Hayallerhayatolsa ay inşallah benim kızımda SEVER . Çocuğuma bir grip bulaştı balgamı vardı kusa kusa yavrum kuş kadar kaldı olan kıloda gitti. Kusmaktan korktuğu için yorulduğu için yemekte yemiyor :( çok üzülüyorum bari sağlıklı şeyler vereyim dedim .. bende .