fndkrks Meme ucu yarası olan var mı nasıl geçirdiniz lansinoh garmastan gümüş kapak ayva çekirdeği zeytinyağ tahin yağı hepsini denedim hâlâ geçmiyor bebeğimin memeyi tutuşuna da dikkat ediyorum
eminenurkalkan fndkrks komik gibi gelebilir ama ben böyle geçirdim , yarayı açık bırakarak , kullanmadığım tişörtümün o bölgesine denk gelecek kısmı kestim üzerine garmastan sürdüm , düzenli sağdım bu süreçte , 1ayda geçti
fndkrks eminenurkalkan hava ile temas etsin diyolar mantıklı yapmışsınız ama 1 ayda uzunmuş ya çok mu kötüydü
zehra0208 Ben beş litrelik şişenin kapağını koydum üzerine😂 öncesinde de krem sürdüm. Birkaç gün nemli kalmasını sapladım ve düzenli sağdım geçti
seyma51 zehra0208 hahahahha hiç güleceğim yoktu gerçekten kadın zekası bambaşka bir şey. Helal olsun size 😁❤️
xxxy1 Ben de sizin gibi her şeyi denedim tshirtlerimi kesip açık da dolaştım ama 2 ay boyunca çok az yol aldım.Doktorum kantaron yağı tavsiye etti bir hafta içinde yaram iyilesti. Bebeği emzirmedigim zamanlar hep sürdüm emzirirken de iyice yıkayıp öyle verdim.