bizanneyiz28 Merhaba anneler oğlum 2 aylık 22.30 23.30 arası gece uykusuna geçiyor iki saatte bir uyanuyor gündüz uykusundan en son saat kaçta kalkması lazım ki gece uykusuna erken geçsin 🥹
aaslanbeyy bizanneyiz28 Merhabalar bende burda bekliyim.. 6dan sonra uyutmayın diyorlar ama olmuyor çok ağlıyor . 10:30 - 11 de derin uykuya ancak geçebiliyor 🥲 İlk uyku 3 saat sonra fixx 2 saatte bir kalkıyor Güne 7-8 gibi baslıyoruz
bizanneyiz28 aaslanbeyy siz yine 7 8 de başlıyorsunuz biz 6 da ayaktayız birde ıkınmalarımız inlemelerimiz oluyor 🥺 gündüz de pek uyumuyor anlamıyorum demek ki tek değilmişim😅
aaslanbeyy bizanneyiz28 gaz çok zor . 😣 Kimyon çayı içiyor musunuz bebiişede faydası oluyor🙏🏻 emzirme öncesi masaj öneririm bide❤️
bizanneyiz28 aaslanbeyy kamyon çayını nasıl yapıyorsunuz bir kaç arkadaşım da önerdi ama bir kere yaptım içemedim beceremedim sanırım sürekli masaj yapıyorum ama yok 3. Ayı bekliyorum geçer diye 🥹
aybeniz05 aaslanbeyy aynen 2 ay 20 günlük bebeğim. Kimyon çayı içiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Masaj yapıyorum. Gaz damlası kullanıyorum. Gaz damlası verince rahatlıyor zaten direk uykulu oluyor biraz.
aybeniz05 bizanneyiz28 ben iki fincanlık suya bir tatlı kaşığı koyuyorum. Ama bana emzirme hemşiresi çekilmemiş kimyon al demişti tohum gibi bişey. Aktarlarda var. Bebek spasında çalışan arkadaşımda acı elma yağı önermişti hiç yapmadım onu bebeğin karnına masaj yapıyormuşsun. Onu da deneyebilirsiniz.
aaslanbeyy bizanneyiz28 ben yemeklere koyduğum toz olanı bir çay kaşığı atıp bir fincana demliyorum hiç süzmeden içiyorum ☺️ 1 şeker atabilirsiniz içemiyorsanız
bizanneyiz28 aybeniz05 gaz damlası kullanmıyorum kimi bebekte daha kötü olmuş okuduğum kadarıyla fizyolojik bir süreç olduğundan sabredip masajla halletmeye çalışıyorum ama kimyon çayını deneyeceğim 🥹