nursnmh zehra0208 ay cok gecmis olsun bizde pazartesi olucaz bende burda bekleyeyim tecrübeli annelerden fikir aliriz
bebeimhosgeldin zehra0208 doktorunuz bu konuda bilgi vermedi mi hangi ilacı ve merhemi hangi saatlerde ne durumlarda verileceğine dair ?
gulsahnur zehra0208 sünneti özelde mi yaptırdınız ücreti hakkında bilgi verme şansınız var mı çok geçmiş olsun ayrıca
bebeimhosgeldin bebeimhosgeldin bu arada yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için sordum farklı algılamayı. Belki çişini yaptığı için ağlıyordu altını ıslattığı an temizleyip karton bardak koyarsanız ilacı sürerseniz daha rahat belki
zehra0208 bebeimhosgeldin merhem verdi ve kantaron yağı ama şurup hakkında bir şey söylemedi. Zaten kremi ve yapı sürdük karton bardağı da koyduk ama yine çok ağlıyor
bebeimhosgeldin zehra0208 biz 13 aylık yaptırdık 3 -4 saatte bir ağlarsa verin dedi sünnetten 3 saat sonra ilk çişini yapınca ağladı 1 kez verdik yeterli gelmişti. Ertesi gün ağlamazsa vermeyin gerek yok dedi.
busraablog Çişten sonra ağrıyı yanmayı azaltıcı şırıngada ağrı kesici veriyorlar vermedilerse bize doktorumuz calpol ve pedifen yazmıştı 4 saat aralıklarla bir ondan bir ondan kullandık çok şükür sıkıntısız atlattık
Cerenu24 Oğlum 5 aylıkken sünnet olmuştu paranız fitil vermişti doktor bizim çok kolay geçti iyileşme süreci böyle bir sıkıntı yaşamadık ama belki bu fitil işinize yarayabilir
aliecem zehra0208 ben yedi günlükken yaptırdım bebeğe şurup verilmedigi için sen iç ağrı kesici sütten geçsin demişti doktor bebeğim çok şükür aglamadi bilmedi bile maşallah şuan iki aylık çok çok ağlayınca ağrı kesici veriyorum yani sizde kasık ucuyla bence verin cisi yakiyordur muhtemelen