minikuzum İki gogusumde taş kesiliyor sürekli sağmak zorunda kalıyorum çünkü zor uyandiriyorum napacam bana akıl verin 😭sarılık olmasından çok korkuyorum topugunu sıkıyorum ama iki ağlar gibi yapıp geri dalıyor uykuya
schiphol minikuzum benim de ilk günler öyleydi, sarılığı yükselmişti uyandırmak icin yüzünü yıkıyordum korkudan hastaneye bile götürdüm. Simdi 37 günlük bazen uyusun istiyorum üzülme😂😂😂
Dedektifgadget minikuzum benim minnosumda öyleydi 2 gün kuveze girdi sarilik yüzünden maalesef sütüm yetmiyormuş meğer
EgemenAtam minikuzum Bebek pamugunu soguk suyla islatip ensesine dokunduruyordum baska turlu uyanmiyordu.Uzamis sariligi vardi uykudan zar zor beslendi fazla kilo kaybi olmustu.
Uykusuzhergeceeee minikuzum Ellerinizi ıslatıp yavaş yavaş dokunun ayaklarına falan uyanması lazım şekeri düşüyordur. Saat başı emmesi lazım emsin ki sizin de sütünüz düzene girsin.
sultansahinnn Bnmde 20. Günüm ilk 10 gün aynısı oldu ağız silme mendilini sıcak suyla ıslatıp sıcağı sıcağına yüzünü hep sildim hmn kalkıyor
haydii minikuzum Ay benim oğlum asla asla asla emmiyordu 2 emiyor gibi yapıp hep uyuyordu Uzamış sarılık oldu neler çektim var ya Çok fazla sıcak tutmayın Sıcakta daha fazla uyur Allah yardımcın olsun