Nurcuks11 faziletthr sünnetçi dadaş yaptırdım çok memnun kaldım hemen iyileşti oğlum ve fiyatıda hastanelere göre uygundu
kutayberkay faziletthr Merhaba sünnet yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız hangi doktora yaptırdınız tavsiye eder misiniz ?
Mehel Ya yeni yaptırdım kesinlikle öneririm. Selçuklu tıpta Tamer Sekmenli. Çok iyi bir Dr alanınız en iyilerinden. Prof zaten ve çok kibar güler yüzlü
prensannesi15 Nurcuks11 merhaba bende sünnetçi dadaşa. Yaptıracağım sünnetini oğlumun sünnet sonrası bir sıkıntı olmadı değilmi
kutayberkay faziletthr Önceki yorumlardan araştırdım en çok Tamer Sekmenli doktoru tavsiye etmişler bende çarşamba günü ona randevu aldım. Sizde yorumlarını inceleyebilirsiniz güzel yorumlar var
Mehel mmutluuu ya tabi ki yanındaydık uyanık oğlum beş dklik işlem ya aşırı hızlı adam . Hiç korkulacak yani yok
kutayberkay Yasemin158 Aralığa sünnet için gün aldık. Lokal anesteziyle uyuşturup yapıyormuş anne baba yanında oluyormuş 6 ayın içindeyken yaptırcaz inşallah muayene ücreti de 480 tl
Mehel Yasemin158 hayır hayır. El kadar bebeğe sünnet için çok karşıyım. Bölgesel uyuşturuyor. Bir iğne vurdu yarım saat sonra tekrar çağırdı. İşlem de 5 dk sürdü tamam evimizd geldik
Yasemin158 Mehel bebeginiz kaç aylik benimki 1 yaşında kesinlikle izin vermez kimsenin dokunmasına nasıl olur ki
Mehel Yasemin158 yukarıda oyuncaklar var ortam güzel. Gülüp eğleniyorsuz. Dikkatini bir yere vermeye çalışın zaten işlem kısa sürüyor uyusturan iğne de ağlıyorlar sonrası hissetmiyorsunuz zaten.
twinboymoms kutayberkay merhaba yaptırdınız mı hoca sünneti kendi yapınca ne kadar ücret ödeniyor onun için bilginiz var ise yazar mısınız
kutayberkay twinboymoms Salı günü yaptırcaz inşallah yanlış hatırlamıyorsam 800 tl hoca kendi yapacak sünneti
twinboymoms kutayberkay inşallah kolaylıkla geçer ☺️ muayene haricinde sadece 800₺ mi epey uygunmuş o zaman kendi yapıyorsa
twinboymoms kutayberkay önce muayene randevusu alıyorsunuz sonrasında mı sünnet tarihi ayarlanıyor Birde bebeğiniz kaç aylıkken önerdi hoca Epey sordum valla😇
nardaneolgn kutayberkay merhaba yaptırdınız mı acaba nasıl geçti biz de süreçten bahseder misiniz fiyat bilgisi muayene ve sünnet dahil ne kadar acaba
kutayberkay twinboymoms Teşekkür ederim ☺️ Evet önce muayene olduk 400 tl ödedik sonra sünnet için gün verdi 900 tl ödedik. Oldular iyileştiler bile şükür iyi geçti 🙏🏻
kutayberkay nardaneolgn Muayene ücreti 400 sünnet ücreti 900 ödedim ilk üç dört gün biraz ağladılar calpol verdim sonra iyileştiler şükür ☺️