Aintyourmama merhabalar, Nur hanımdan şu anda uyku eğitimi alıyoruz. Kendi değişiyle uyku alışkanlığı kazanıyoruz. Daha ikinci günümüz ve ben değişimi şaşkınlıkla izliyorum. Ayrıca Nur hanımın ilgisi, nezaketi ve duyarlılığı takdire şayan gerçekten. Hiç tereddüt etmeden eğer ihtiyacınız varsa ulaşmanızı tavsiye ederim. Bu arada hiç çekinceniz olmasın uykuya dalarken 15 dakika ağlayan bebeğim artık gündüz uykularında hiç ağlamıyor. Nur hanım her bebeğe özel bir program yapıyor ihtiyaçlarını gözeterek. Neye ihtiyacı olduğunu keşfederek. Bir gece uyku sıkıntımız var şimdi daha ikinci günümüz ama şimdiden onda bile büyük aşama kaydettik Nur hanıma inancım tam muhtemelen kısa sürede kesintisiz uykuya geçicez. Size tavsiyem instagramda reklamı yapılmış hesaplarla vakit kaybetmeyin. Eğer gerçekten böyle bir sıkıntınız varsa tek tavsiyemdir. Sizin sorunuzu birkaç gün sonra cevaplamayı düşünüyodum aslında bu kadar hızlı aşama kaydedeceğimizi düşünmüyodum. Umarım siz de biran önce bebeğinizin uyku sorununu çözersiniz.