fatihunal SevimliHayaletCasper canım bak şimdi ben bu ayın 7 sinde şüpheli ilişki yaşadım 10 unda ertesi gün hapı içtim normalde 24 ünde adet olacaktım bugünde böyle kanamam oldu şuan az ama devam ediyor adet kanaması gibi düşük olsa anlamam mı
Ucansupurge fatihunal Umarım öyledir canım hava değişimi adet duzenini etkiliyor erken gelmiş herhalde 🤗
fatihunal ZeydsMom canım ama benim şuan normal adet kanaması gelmeye devam ediyor ertesi gün hapını içeli 1 hafta oldu senin de böyle ilk gün adet kanaması gibi olup sonra kesildi mi
Ucansupurge fatihunal Ay umarım değildir ya imkanın varsa erken gebelik testi falan yapsana çıkar mı bilmiyorum ama
Themom_ fatihunal he anladım makat olsaydı basur, çatlak olabilir diyecektim. İnş önemli bir sey değildir geçmiş olsun
deniztalta fatihunal bir basur hemoroid sorununuz varmı adetten ziyade basur kanama yapınca böyle oluyor akışkan duru bir kan yani
fatihunal ZeydsMom erken gebelik testi yapsam kesin sonuç alır mıyım acaba adetime 5 gün var normalde
Selimselim fatihunal Aynısını yaşadım. Reglim bitmişti iki gün sonra aynı şekilde bir anda yoğun kırmızı kan geldi hatta korktum neyin nesi diye. Sonra geçti bir daha olmadı