atlaskoo Merhaba güzel anneler Bestiron demir ilacını nasıl veriyorsunuz emzirmeden önce mi veya sonrası mı ?
asennaa atlaskoo uyandığında direkt içiriyorum aç karnına olmuş oluyor. İçirdikten sonra yarım saat bekleyip emziriyorum
Benoyleuygungordum__ atlaskoo 9. Ayına kadar kılosunun 2 katı olacak sekılde bestıron damla kullanmıstım. Uyandığında ac karnına verıyordum verdikten sonra 1 saat emzırmemeye calısıyordum . Suan farklı bir demir ilacı kullanıyoruz 🙌🏼
amazontuba asennaa Benoyleuygungordum__ Ya bebeleriniz seviyo mu damlayı benimki 3,5 aylıkeeken başladik damlaya. Resmen öğürüyor tiksiniyor. Tadı da güzel halbuki
atlaskoo Benoyleuygungordum__ Yaa benim oğlumda uyandığı gibi acıkıyor ama eczanede 1 saat sonra verin dedi o kadar dayanabilir mi bilmiyorum şuan 4 ay 5 günlüğüz
Benoyleuygungordum__ atlaskoo Oyalayabılme sansınız varsa uyandıktan sonra ılgısını ceken bir oyuncak vs ıle aslında daha iyi olur tabi 🥹🫶🏻
Benoyleuygungordum__ atlaskoo Benımkı o zamanlar kucakta gezmeye bayılırdı mesela gercı hala öyle ama 😂 Buzdolabının ıcınden tut dolaplara kadar gezerdık sjsj😂😂
sugarmomy atlaskoo ben veriyorum sonra yediriyorum benmkide dayanmıyor açlığa mama istiyor hemen. Daha yeni kanına baktırdık 9. Ay kontrolünde hiç bir sorun çıkmadı şükür
atlaskoo Benoyleuygungordum__ Benimki de tam kucakçı olmuş ama oyalıyorum bazen tabi oyalanmak isterse istemezse kucak sonra. oturmaya çalışıyor asla uzanmaya gelemez dediğiniz gibi deniycem yarın
asennaa amazontuba yok ya ne sevmesi 😁 kaşığın ucuyla deniyor, ilaç olduğunu anlayınca kitliyor ağzını, zorla sokuşturuyorum 😀
Benoyleuygungordum__ amazontuba bestıronu bayıla bayıla ıcıyordu ama suan kullandıgım demir ilacının kutusunu gordugu anda agzını kıtleyıp kafasını hayır hayır yapıyor jsjs 😂 Ama haklı tadına baktım gercekten kotu birde ac karna haklı yanı 🫣
amazontuba asennaa ay bi an tekim sandım🤣🤣🤣 portakallı tadı niye sevmiyo bunlar ya😂 büyüyümce çikolata diye deli olurlar sıpalar
amazontuba bebeimhosgeldin maşallah maşallah 🥰 darısı bize diycem de bu sabah da tükürdü resmen öğüre öğüre 😅 sen daha e aylıksın tükürmeyi nerden öğrendin
atlaskoo sugarmomy Sordunuz mu peki doktora ben sormadım doktoruna sadece bunu almamı söyledi eczacı 1 saat bekleyin dedi benim bebeğimde huysuzlanıyor oyalıyoruz ama bakalım
sugarmomy atlaskoo sormadım ama kanına yeni baktırdık bi sorun olsa işe yaramamış olsaydı çıkardı zaten. Kanı iyi