Arkadaşlar şu haftalardır yaşanan vahşetlere yürekler dayanmıyor artık. Gayet kaygılı endişeli ve mutsuz bir toplum olduk.
Buradan oldukça faydalandım. İlaçlar takviyeler vs ne olursa birçok anne ile iletişimde olduk. Bu sebeple kendi çıkarırım olan bu sitemi buraya bırakmak istiyorum.
Bakın bir ilaç için günlerdir bakıyorum gerçek kullananlar ile konuşuyorum. Bu ilacı bazı doktorlar öneriyor bazıları asla diyor. Başka bişey de olabilir bu. Mesela gaz damlası bazıları sırayla yazıyor. Bazıları asla işe yaramaz diyor. (Ki işe yaramadıgını bizzat ben tecrübe ettim). Sağlık sistemi neden bu halde. Her gün aşılarla alakalı birsürü şey duyuyoruz. Hakkaten neye ve kime güveniyoruz?
Kendi ekiplerimizin araştırıp güvenlidir dediği şeylerde neden doktorlar bir olmaz mı? Herkes için aynı şartlar ve sağlık mümkün değil mi? Öyle bir ticarete girmiş ki hepsi de bana dokunmayan yılan hesabı yapıyor.
Kesin işe yaramayan yanlış zararlı hatalı olan herşeyi. Pandemi de günde kaç kere ekrana çıkanlar şimdi sus pus. Ben eminim ki sadece bu hastaneler ve sadece bunlar değil. Caydıran cezalar da yok. Ülkemdeki her bebek aynı ilaca aynı takviyeye aynı şeylere ulaşsa zor mu ? Sosyal devlet bu demek değil mi? En dandik d vitamini bile birsürğ çeşit. Yahu var işte zararsız bitkisel şeker ayçiçek bilmem o bu olmayan güzel formu. Onlardan kalsın bikaç dışındakileri yasakla. Soruyorum size sadece bu çete mi öldürüyor bebekleri? Yoksa göz yumarak susarak veya çocukların ulaşabileceği şeker mısır şurubu içine madde vs koyanlar da öldürüyor mu?