gizemmalperen Oğlum gece emmesi yapan bir bebek emdiği için de ne kullansam sırılsıklam uyanıyor her bezi denedim neredeyse son çare gece bezi için prima alıcam memnun kalan var mı primadan geceden sabaha sızıntı yapar mı ?
nazlii1_ gizemmalperen gece atletin çıtçıtlarini açık tutun ben öyle bulmuştum çözümü. Her bez her gece taşırıyo mu yani anlamadım 🤔
KuzeyinAnnesi03 gizemmalperen Prima da denedim onda da taşıyor kuzum maalesef bende aynı konudan muzdariptim külot bez daha iyi geldi
smy17 gizemmalperen ben geceleri Prima kullanıyorum canım sızıntı vs yapmadı benim oğlumda çok dolduruyor bezine ama çok şükür bi sorun yaşamadık
KuzeyinAnnesi03 PamukPrensesannesii uykusu bölünüp uyanıyor ya hani canım . Gece alt değiştirmek sağlıklı değildir uykusunu bozar
gizemmalperen KuzeyinAnnesi03 yordu bu gece sızdırma muhabbeti ya uykusu bölünüyor bide sabah erken kalkıyor rahatsız oluyor
gencmom_ KuzeyinAnnesi03 pişik olacağına değiştirilmesi gerek bence ben kızımın değiştirirdim Direk uykuya geçerdi Eskiler şey derdi bokuyla uyusun rahat uyur 😂😂😂
KuzeyinAnnesi03 gencmom_ pişik olmuyor ki kaka da yapmıyor sadece çiş zaten kaka yapınca aliyriuz canım. Bazen biz emzirip yatirinca isiyor sabah üstü ıslak olduğunu fark ediyoruz maalesef yoksa bilerek bırakmıyoruz. Doktorumuz bize doğduğundan beri gece alt değiştirmeyin gece gündüz farkını bilsin dedi hiç zor durumda kalmadıkça değiştirmesine pişik falan olmadı son zamanlarda çok hareketli olduğu için üstünü ıslatıyor 🥺😔
temmuzsbl Benimde oğlumun sürekli sızıyordu. 1 numara büyük beze geçtim sorun kalmadı. Kilosuna göre 2 numara bez kullanmalıyım mesela ama küçük geliyor her bezin ebatı da farklı çoğunu denedim. Bi çok marka denedim şuan molfix ve prima kullanıyorum. Gündüz molfix gece prima premium care. Tabiki prima hepsinden iyi sızmıyor ve diğer bezler gibi hemen şişmiyor çişten. Belki gece boyu dursa da olur ama ben 3 4 saatte bir yine de değiştiriyorum.
PamukPrensesannesii gizemmalperen Ben baby turco , sleepy , Molfix, Jenny willy , Sofia , çeşitlerinin hepsini denedim. Hiç birinde gece sızıntısı yaşamadım. Siz hangi bezi kullaniyorsunuz ?
KuzeyinAnnesi03 gizemmalperen ben külot bezde çözüm buldum bide yan kenarlara bezin göğüs pedi koyuyorum ıslanırsa fark Edip uyurken alabiliyorum en azından üstünü çıkarmaktan daha kolay oluyor. Islak kıyafet değiştirmesi daha zor 😮💨
temmuzsbl gizemmalperen evet baby turco çok küçük. Sleepyde öyle. Molfix ideal tam. Molfix te 3 numara kullanıyorum. Prima tam kilosuna uyuyor ama onda 2 numara alıyorum şuan
smy17 gizemmalperen premium care. Ben boykot öncesi stok yapmıştım Prima da büyük bedenleri şimdi geceleri bağlıyorum genelde. Elimdekiler bitince tekrar almam ama memnunum 🙏🏻
rana0234 gizemmalperen ben kullanıyorum,memnunum şimdilik.Yenidoganda benim bebeğim de öyleydi en son BİM’in bezi çözüm olmuştu bize.