likeli 3247 10 aylık ama yenidoğanken dahi giydirmedim uyurken. Çok soğuk olursa patikli tulum giydi.
Mommyhann 3247 ben bi sorun yaşamadım zaten üstü örtülü oluyor zaten 2 aylıktan beri corapsız yatırırım hep
Mommyhann 3247 bide çocukları neye alıştırırsan öyle devam ediyor hep. Mesela cok sıcağa alıştırdıgında en ufak sogukta hastalanıyorlar
3247 Mommyhann Benımkı asla üstünde bişey bırakmıyor tulum giydiriyorum bu sefer de ayakları buz gibi oluyor
uykusuzluklarinanasi 3247 normalde hiç giydirmiyordum. ayakları normal sıcaklıkta kalkardı hep ama uykusu çok dengesizdi. çorapla bi denemek istedim kesintisiz uyuyor🥹 çorabı çıkarıyorum devamlı uyanıyor🥲 sağlık açısından hiç istemiyorum ama mecburen çorapla yatıyor
aselkus09 3247 normalde gydirmem ama havalar sogudugu icin suan gydiriyirm. Cunku sabahlari ayaklari buz gibi oluyor cok gazlaniyo agrisi oluyo
3247 aselkus09 evet işte bende aynı durumdayım normalde giydirmek istemiyorum da sabah uyanınca buz gibi oluyor
htcysf 3247 yenidoğanken ve sonrasında bende giydirmedim çünkü örtüyorsun kalıyordu ama oğlum şimdi asla örttürüyor ve ayakları da soğuk oluyor bende çoraplı pijamalardan aldım hem sıkmıyor hem çıkartamıyor
uykusuzluklarinanasi aycavera öyle yapıyorum mecburen biraz büyük olanlardan giydiriyorum hem sıkmıyor hem rahat uyuyor. uyusunda rahat huzurlu gerisi mühim değil