patateskizartmasi 6 ay 20 günlük bebeğim. 1 aydan belki fazladır geceleyin sürekli uyanıyor. 2 saatte bir, bir saatte bir falan. Dün gece de sabat başı uyandı. Neden böyle oluyor? Ne yapmalıyım? Uykusuz olunca sütüm de azalıyor dinlenemiyorum😕😕
arasinnannesi2704 patateskizartmasi benimki de 6 aylık olmak üzere bende de aynı sorun var hele şu iki gündür canım çıktı resmen uyuduğu yer sıcaklığı normal karnı aç değil altı temiz ama sürekli uyanıyor dişlerdendir diye düşünüyorum açıkçası
suheyla92 patateskizartmasi dis çıkarıyor olabilir mi ama uzun surmus demenize gore bu kadar surmemesi lazimdi
patateskizartmasi 5manolya1 sıcağı seviyor aslında. Üşüdüğünde uyanıyor. Üşüyor mu, sıcaklıyor mu anlayamıyorum😕
patateskizartmasi arasinnannesi2704 bizim de aynı. Her türlü bakımını yapıyorum, karnını doyuruyorum ama sürekli uyanıyor. Ben de gerçekten artık pek doymadığını düşünmeye başladım
balmom59 patateskizartmasi memede uyuyorsa saat başı uyanır Bir bebek hangi destekle uyursa onla devam etmek ister Desteği değiştirmeniz gerek memede uyutmak hiç iyi değil sizi geçtim bebeğin gelişimi içinde iyi değil
balmom59 patateskizartmasi oda yanlış aslında kendini uykuya çevirmeyi bilmiyor demekki uyku arkadaşı edinin bence☺️
patateskizartmasi balmom59 uykuya dalmasında bir sıkıntı yok ki. Uyku vakti geldiğinde alıştığı için kendisi zaten yorulup yatmak istiyor🤷🏻♀️ geceleyin uyanıyor saat başı. Her uyandığında da emziriyorum sonra geri yatıyor😕
fatmaglll patateskizartmasi inanır mısın kızımla aynıyız 5 aydan beri şuan 6ay 18 günlük artık yordunluktan ne yapacağımı şaşırdım
evamerve Aynı biz. 6 ay aşılarından beri gece uykusu çok sık uyanmalı, ağlamalı. Anlamadım neden oluyor ne yapmam lazım bilemiyorum
Mmeelliikkeee patateskizartmasi ayy bizimde aynı bir haftadır öyle … diş diye düşünüyorum ama ablası çook geç çıkarttı daha erken geliyor ama bakalım . Bence açlık tokluk ilgisi gibi . Benim adet dönemi sütüm az oluyor malesef . Ek gıda veriyorum 8 gibi biraz ara açıp emzirip yatırıyorum ama 3-4 ten sonra başlıyor saat başı .