Bayanyanakkkkkk sudess bu aylar olur meme resdi doğal süreç benimde kızım 4 aylık oldu 1 haftadir bende zorlandım öyle zorlandımki aptamil vermek durumunda kaldım ama vermemek lazımmış teyzem söyledi banada sakın verme daha alışır ona emmez dedi.dişimi sıktım uykuluyken felan uykuya dalarken emzirmeye çalış
ceylana Benimki de beş aylık bende de aynı durum var ne yapacağımı bilmiyorum gece sürekli uyanmaya başladı
ceylana sudess aslında 3. Aydan sonra çıkmaya başladı ilk aylar çok güzeldi emmesi felan sonradan meme reddi başladı mama verdim mamayı da istemiyor şuan uyuduktan sonra emziği çekip mamayı o şekilde içiriyorum yoksa asla içmiyor ağlamıyor bile acıktım diye
ceylana Denemediğim mama kalmadı belki tadını sevmedi diye ama yok hepsinde aynı içmek istemiyor doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu var çok hafif dedi ondan olabilir dedi ilaç kullandım ilaç bitti yine reddediyor doktor da kilo alıyor sorun etme diyor
guldef ceylana kızım 19 aylık 5 6 aylıkken bı başladı reddetmeye neler yaşadım bı ben bı Allah biliyor. hayır yani biraz büyük olsa başka şeyler de yer doyar ama çok minikti😓 ara ara reddetmeler ile 9 10 aya kadar idare ettik sonra da bıraktı zaten. hiç bir zaman biberonu tutup içtiğini görmedim. bende uyku aralarında besledim hep uyurken tutuyor biberonu
leylannpembemontu Aynı ayda başladı bizimde şu an 6 olmak üzere geçmedi maalesef uykuda verdim sütümü sağıp arkasından mama uyanıkken almıyor ek gıdaya erken başladım bende
guldef sudess dediğim gibi şuan büyüdü 19 aylık olduk.Yani hastalık ve dış cikartma dönemi olmazsa güzel yer. üzülmeyin öyle böyle büyüyorlar mama içmiyor die dellendigim kızım için doktor kilosu fazla dedi geçen gün mesela 😀 uyurken vermeyi deneyin. o aylarda reddetme oluyor sonra düzeliyor dis döneminde tekrar başlıyor 🤦 ama insallh sizde başlamaz tabi.
leylannpembemontu sudess 4 buçuk aydan beri 150 veriyordum ara ara 180 veriyorum ek gıdayı da birgün çok severek yese diğer gün öğürüyo ama veriyorum bi şekilde bide mesela 5 ölçek mamayı az suyla kasede açıyorum üzerinde ezilmiş muz veya şeftali ekliyorum kaşıkla veriyorum mamadan uzak kalmasın diye
sudess leylannpembemontu emzirebilirsem emziriyorum üstüne 30 cc kadar içiyor ne kadar emiyor bilmiyorum amaa