ikitosbikannesi Biri 29 diğeri 14 aylık iki oğlum var. Büyüğü bu ara masa sandalyeye taktı. Misafirliğe gittik orda gördü hiç durmadan ne zaman alıcaz, ne zaman benim de olacak, bende istiyorum diyor. Önerebileceğiniz sayfa, site, model var mı?
Yarenylmzz ikitosbikannesi ben iki ay önce trendyoldan almıştım yan tarafında 3 çekmecesi var zierra çocuk masa sandalye takımı yazarsanız çıkar 😋
maygirl ikitosbikannesi hem aktivite masasi hemde kendisinde rulo kagitli olanlar var karalama.boya vs yapmak icnde kullaniliyor.onlarada bakablirsiniz
Rez ikitosbikannesi kızım 3 oğlum 8 aylık şimdiden paylaşma sorunu olduğundan 2 li aldım 1 hafta oldu kızım çok severek kullanıyor trendyoldan aldım
Yarenylmzz ikitosbikannesi evet kızım da çok sevdi 18 aylık iki aydır kullanıyor. Çekmecesiz olanları da var fiyat olarak daha uygun ama çekmeceler kurtarıcı oyuncakları güzel topluyor
maygirl ikitosbikannesi Trendyolda hem masa sandalyeli hem cekmeceli hemde rulosu ile karalama yalablor daha kullanisli geldi bana.rulo bittikce alablirsiniz.
ikitosbikannesi Rez çok teşekkür ediyorum 🙏 sormayın paylaşma sorunu maalesef bizdede var ve hep olaylı bitiyor 🙈
ikitosbikannesi maygirl evet mantıklıymış çok teşekkür ederim. Böyle rulolu olanları ilk defa gördüm 😊