hayalperest__ Akşama doğru kızımı giydirirken eli gözüme girdi baya acıdı bi 10 dakika açamadım hala sulanıyor bulanık görüyorum. Randevu baktım bulamadım acile gitsem bakarlar mı
pasaklisinkukuli hayalperest__ istanbukda 24 saat açık gmz hastaneleri var istanbuldayssan bulabilirsin
hayalperest__ pasaklisinkukuli tşk ederim önce devlete bakacağım bakmazlarsa göz hast acile gideceğim
KLORAK hayalperest__ benim gözüme servislik girdi baya fırladı girdi 1 saat duvarlara kafamı vurdum resmen sonra evde göz kuruluğu için damla vardı onu damlattım 2 gün falan bulanık gördüm bende ama baya sordum soruşturdum çizildiği için bulanık görüyormuşum o da 1-2 güne geçer demişlerdi
hayalperest__ KLORAK şuan gözümü açamıyorum açtığım da sulanıyor. Bildiğin baya bulanık görüyorum ışıklar yazılar parıldıyor. inşallah benim ki de geçer
KuzeyinAnnesi03 hayalperest__ Galata da 7 24 açık göz hastanesi var kuzum gidebilirsin boş oluyor hemde . Özele vermektense orası devlet hastanesi daha iyi
KuzeyinAnnesi03 hayalperest__ arabanız varsa dediğim hastaneye bı bakın galata ya çıkarken kolay yerde göz hastanesi devletin 🙏
hayalperest__ KuzeyinAnnesi03 Beyoğlu mu dediğiniz eğitim hastanesi de oraya yolladı ama Uzak olduğu için eşim gidemeyiz dedi. Yine de teşekkür ederim canım
hayalperest__ Devlet hastanesi bakmadı eğitim araştırmaya yolladı oraya gittim o da bakmadı. Şimdi özele gidiyorum
KuzeyinAnnesi03 hayalperest__ ozel yerine dedigim hastaneye bakın . Bende yaşamıştım oraya gönderdiler beni şimdi hep oraya gidiyorum