anneliksevinci 8 aylık oğlum var Sabah kahvaltı veriyorum Öğlen meyve + yoğurt Akşam da yemek Sanki artık yetmiyor siz nasıl veriyorsunuz az mı veriyorum
ilkayeroglu anneliksevinci 3 öğün 1 ara öğün şeklinde veriyorum. Kahvaltı öğle yemeği ikindi ara öğünü akşam yemeği. Artık yoğurt yemeklerinin yanında verilmeli öğlen öğünü olarak değil :)
mihriban0 anneliksevinci benim oğlum da artık pek yemek istemiyor önceden iki ana bir ara öğün yapardı şimdi kafayı çeviriyor kabul etmiyor ek gıdaya başladığından beri dokunup keşfetmesine kendi yemesine müsaade ettim pütürlü yemeye de aşama aşama alışmıştı 8 ay 17 günlük
anneliksevinci ilkayeroglu saat olarak nasıl veriyorsunuz peki? Bir de neler yapıyorsunuz daha çok mesela öğlen ne veriyorsunuz akşam ne veriyorsunuz
ilkayeroglu anneliksevinci 9-10 gibi kahvaltı. 12.30-1 gibi öğle yemeği 3-4 gibi ara öğün meyvesi. Akşam 6-6.30 yemeği. Sebze pilav yoğurt gibi yada tavuk pilav yoğurt
matmazel19 8 ay 19 günlük hiçbişey yediremiyorum ya eline vericem yada ben elimle agzına vericem bazen onu da kabul etmiyor kaşığa ağzını acmıyor neler neler hazırlıyorum bola gidiyo🤧