Zumra_Fatma Kizlar dogum gunum.yaklasiyor eşime dedim ki ben cok hamur işi yapiyorum ellerim cidden agriyor kipkurmizi oluyor yerdede yigurunca cidden zorlaniyorum artik bend3 stand mikser istedim cigkofte bile yoguruyormus duyduguma gore karistira kariatira yanee bende cok begendim onlari renklerid3 cok tatlis kullannlar memnun musunuz hangi marka kullaniyorsunuz ve kaça aldiniz ayiptir sormasi
Birgocmenkustuo Zumra_Fatma Ben bosch seri 4 mutfak asistanı kullanıyorum. Seçme nedenim de dograyici, kiyma makinesi, blender set, mini doğrayın, narenciye sıkacağı gibi çoklu parçaların içinde olması. Genel olarak üründen mutluyum.
Edibeglsvr Zumra_Fatma canım ben homendin 3003 ünü kullanıyorum 5 sene oldu çok memnunum . 5.bucuk sene önce 1500 e almıştım .
papatyam2019 Zumra_Fatma Korkmaz’ın kini kullanıyorum ben granit döküm gövdesi çok memnunum geçen yıl 6.400 e almıştım hepsiburda kampanyasinda
sekizaralik Karaca mastermaid kullanıyorum karıştırma ve çırpma başlıkları var çok yüksek bi model değil öyle çok aparatı yok ama ben çok memnunum hamuru 0 efor ile homojen yapıyor, istediğiniz kıvama getiriyor hayat kurtarıcı. Hatta bana göre normal mikser ile yapılan kek ile bu mastermaid’in karıştırdığı kek bile aynı olmuyor daha iyi daha net karıştırıyor gibi geliyor bana. Çünkü mikserin titreşimini elimizde hissettiğimiz gibi hissetmediğimiz için daha uzun süre karıştırabiliyoruz.
Birgocmenkustuo eflin_bebe Yaz ayında aldim, yurt dışında yaşıyorum ben 400 euro civarındaydi asagi yukari. Turkiyede fiyatı 12-16 bin arasındaydı internette. Sanırım hala aynı fiyat aralığında.
Birgocmenkustuo Zumra_Fatma Türkiye de fiyatı 12-16 bin arasındaydı trendyolda. Ben 400 euro gibi bi fiyata aldim, bide eskiyen bir model ama tum parcalari icinde, extra bir parca almam gerekmedi. Bosch seri 6 yi çıkardı. Onun fiyatı daha yüksektir eminim ve onda paket dahilinde değildi parçalar.
Cennet_kusu2891 Zumra_Fatma karıştırıcı hamur yoğurucu çırpıcı Harici olarak hamur yorgurdugumda mıkser kabının kapagı var Ayrıca sıyırıcı aparat var ben hıc kasıkla düzeltme yapmıyorum sırf bunun ıcın bu modeli tercih ettım