annecik0 5 saat arayla papatya ve rezene içsem dokunur mu? Süt artsın diyr içmek istiyorum. Rezenenin etkisini biliyorum onu içiyorum ama papatya daha önce hiç içmedim. Etkisi nedşr vücutta. İçtikten sonra nasıl hissediyorsunuz mesela. Bana bir şey deyin.
alieray2608 annecik0 iç tabi ne zararı olacak ah ah ben emzirirken antidepresan kullanıyorum. Keşke papatya çayı içsem.
Fatma-Nr annecik0 ikisinide içebilrsin dedi doktor bana hatta hastanede kaldığım zaman onları veriyorlardı siyah çay içme diyodu mesla bi zararı yok canm için rahat olsun
seyma51 İçmedim ama bi yerde okuduğumda şey yazıyordu. Papatya vücuttaki stresi azalttığı için sütü arttırır
annecik0 Fatma-Nr ayy hiç güzel değil tadı ya ama ağrılarım gitti uykum daha güzel oldu hatta aksine o açıdan iyiydi de süt arttırmadı ya
annecik0 ikiprensesbebiss uyku yapmadı sadece yatağa yatınca daha çabuk uykuya daldım onun sayesinde ama sütümü kesmiş gibi hissediyorum bilmiyorum ters etki yaptı bnce bende bi değişiklikler oldu sanki
sofiasu Papatya çayı iyidir kaliteli uyumanı sağlar ve psikolojikmen rahatlatır. Doğal antidepresan yani e dinlenen ve rahatlayan vucüt da bence süt yapar zamanla