AsyaUlku Kızlar 36 günlük bebeğim var gece kaç saatte bir emzirmemiz gerekir? Doktor 3 satte bir diyor ama bazıları bebek uyanınca diyor?
artikbiranneyim AsyaUlku ben bebeğim her uyandığında emziriyordum yani 1.5-2 saatte bir diyebiliriz. Ama 3 saat uyuduğu oluyordu mesela onda da 3. Saatte kaldırıp emziriyordum daha fazla uzatmam sağlıklı kilo alması için
tamamdanolmuss AsyaUlku ben doktora sorduğumda uyuyorsa uyandırma uyanınca emzirirsin dedi. O yüzden kendim uyandırmıyorum o da zaten 3 saat kadar uyuyup uyanıyor
turkahvesi AsyaUlku güzel günler 🎈 Allah bagislasin annesi gozunuz aydin Ne zman uyanirsa artik benimkide oyleydi doktorumuz 3 saat de olabilir uyanmazsa kendi acikinca zaten kalkar demisti biz oyle yaptik sorun olmadi 6 aylik simdi kiloau falan normal Sevgiler 🎊🎀
seyma51 Genelde bebekler 3 saatte uyanır zaten. Sarılık riski olmadığı için uyandırmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Ben uyandırmayı bıraktığımda yine kendiliğinden 3 saatte bi uyanıyordu. Gündüzleri 2 saatte
AsyaUlku seyma51 Anladım benimki uyanmıyor sorunum o malesef. Sürekli 2 saatte bir emzirmek için uyanıyorum. Ama arada uyuya kaldığım oluyor 5 6 saat dokunmasam uyanmıyor 😥
AsyaUlku artikbiranneyim Anladım bende 2 saatte bir kalmiyordum geceleri işte 3 saate geçsem mi bilmiyorum.🙏
seyma51 AsyaUlku herkesin istediği bebek. Maşallah kilo alımı iyiyse 4 saatte bir uyandırsanız da yeter bence
aysebb AsyaUlku Acıkınca uyanıyorlar zaten illaki. İlk ayı atlatmış kan şekerinin düşeceğini sanmıyorum
AsyaUlku seyma51 gece öyle ama gündüz uyumuyor 4 saattir uğraşıyorum uyusun diye 😭 bu ara uykuya direniyor belki gece de uyumak istemez kim bilir 😅
CaganikoFernandez AsyaUlku benim de 36 günlük o uyanmadan uyandırmıyorum bazen anlıyorum uyanacağını öncesinde alıp emzirmeye başlıyorum rüya öğünü
AsyaUlku CaganikoFernandez Evet geceleri bende rüya öğünü yapıyorum. Uyuyor kendisi zaten bezini alip emziriyorum.