cns62033 Kızlar bi çok şeyi kestim hala kan görüyoruz doktor artık nokta görüyorsan devam et yapacak bişey yok dedi.ek gıdaya geçtik hsvuç denedim tesadüf mü bilmem kan oluyor yine fasülye balık la karıstı ama pirinç ununda da oldu pirince yada havuca alerjisi olan oldu mu ek gıda da nasıl farkettiniz
Ucansupurge cns62033 Havuç ve pirinç alerji ihtimali düşük gıdalar aslında. Yediğin diğer şeylerin içeriklerini kontrol ediyor musun belki oralarda kaçak vardır. Ek gıdaya havuçla başladım ben Havuç,kabak,tatlı patates,tatli kabak,yer elması vs diye gitmistim
marinko cns62033 bizim havuca da vardı yiyince yüzü kızarıyordu kakada kan yoktu ama kakasından sindiremeden çıkıyordu. uzun bi süre vermedim ara ara denedim oluyordu hala sindiremiyordu. Dün yine denedik bakalım yüzü kızarmadı geçti diye düşünüyorum umarım kakasında da görmem🙈
marinko cns62033 bi de tek tek deneyin yoksa işin içinden çıkamazsınız. Bizim birçok şeye vardı çok zor oluyor anlaması. Kücükse daha 3 gün aynı şeyi verin başka bisey vermedin sonra acaba ondan mı oldu bundan mı oldu diyorsun
cns62033 Süt kuruyemiş tahin susam et tavuk felan kestik mısır balık fasülyedende şüpheleniyorum ama besinsiz kalıyorum.nasıl açtınız bu diyetleri bebeklere be zaman ve nasıl ek gıda olarak verdiniz
Dedektifgadget cns62033 havucu kan gibi görmüş olabilir misiniz? Veya başka bir alerjisi vardır tetikliyordur
cns62033 Dedektifgadget yok taneleri zaten direk sindirmeden cıkarıyor ama corba yapınca koyu renk oldu kanı farkettim oda içinde patates havuç brokoli vardı.brokoli gaz yaptı belli cocugun karnı ağrıyor ama havuç sanki noktasal kan vardı
cns62033 Kızlar alerjik bebişleri olanlar ne ile başladınız alerji olunca ek gıdaya ara mı verdiniz yoksa hemen başka bişeye mi geçtiniz
cns62033 jdjdjf hastane ortamında yogurt verdim direk bişey olmadı şükür.sonra keçi sütlü mamaya geçtik sükür.eti de actım.yumurta konusunda tereddütteyim hala.cevizi denedim yine kaka artınca bi durdum yine deneyecem.havucuda açtım.kuruyemiş,yumurta,tavuk bunları ne kendimde ne onda açamadım daha
marinko cns62033 aa ben tarihlere bakmamışım ilk postunuza yazdım cevap. Geçmiş havuç şükür. Biz de ceviz dışında herşeyi açtık. Sadece kuruyemiş vermiyorum korkumdan
cns62033 marinko evet ona uymaya calısıyorum ama kaka da ağır koku haricinde bi fark yok.yani katı kaka koyu renk olunca varsa da bişey anlamıyorum
Duyulurum cns62033 iki çocuğumda da havuç alerjisi vardı. Havucu yanlışlıkla yalasa bile kan, kötü koku, aşısı gaz ve mukus her şey oluyor yani.
cns62033 Duyulurum valla dikkat etmedim hep koyu katı bi kaka yapıyor akan varsada artık belli degil.bıraktım veriyorum.