Cicektebenimcicekligunlerde silaa66 Haha o nasıl oluyo kolaysa yapayım..😄 Kıymalı türlü gibi yaptım kizartmaya vaktim yok.🙈😄
lucifermorningstar silaa66 Kızımında yiyebileceği şekilde taze fasulye 😀 Tek yemek. Yemek dükkanımız var eşim yiyip geliyor da ona 5 çeşit hazırlamaktan kurtuluyorum😀
Zeynep111 Gzdnr17 basmati pilavı nasıl yapıyorsunuz benimki hiş güzel olmadı normal pilav gibi pişirmiştim
Gzdnr17 Zeynep111 tereyağlı yapıyorum Basmati çok su isteyen bi pirinç Ben kemik suyunda atıyorum daha da lezzetli oluyor 💐
ikitosbikannesiiii silaa66 karnabahar kızartması Makarna Mercimek çorbası Eşim gece 12 de geldiği için bebişimin sevdiklerini yaptım
Eylul301023 silaa66 zeytinyağlı pırasa, rosto köfte, patates püresi, mısırlı pilav, semizotu salatası
ayseee_ silaa66 kıyma alıp eşime Arap tava kendime ve kızıma da fırında köfte yapcaktim kızım uyudu çıkamadık eşimde geç gelcekmis yattı o yüzden, diyetisten listede köfte vermişti şimdi yazdım kıyma alamadım ne yapabilirim diye cevap bekliyorum 😂🥲