yeni_anne__ o kadar bebeğe göre değişen bir konu ki şuan bebeğim 4.5 aylık 6.7 kilo ve 3 numara kullanıyoruz muhtemelen 8 kg ye kadar kullanırım bebeğin doğum kilosu ,kilo artışı hangi bezi ne kadar kullanacağınızı belirliyor birde bez kalıbı açıkçası önemli
Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde prima stoklamıştım özellikle 1-2-3 noları yeterki almışım prima bez olarak kalıbı diğer bezlere göre daha büyük
1 numarayı 40 günlük olana kadar kullandık : 250 adet
2 numara 2.5 aylık olana kadar kullandık 200 adet (1 ve 2 arasında kalıp farkı çok yoktu)
3 numarayı halen kullanıyoruz ortalama haftada 40 bez kullanıyor
Benim bebeğim 3.040 doğdu ilk iki ayda kilo hızı yüksekti 5.250 olmuştu oyüzden 1-2 numarayı bu şekilde geçtik 3. Ayda kilo hızı meme reddi döneminde düştü 300 gram sonraki ay 600 gram 5. Aya gidiyoruz muhtemelen 800 gramla kapatacak haliyle 3 numara da uzun kaldık.
4 -5-6 numaralarsa prima fazla almamışım boykota da girdiği için almayı düşünmüyorum muadil olarak goon almaya başladım şuan
Bezleri karşılaştırdım primaya muadil yumaşıklığı v.s çok iyi ben yerinizde olsam goon alırdım
Sleppy molfıx memnun olan vardır ama akran olan görümcemin bebeğinden denedim kötüydü goon özellikle sarı paket çok başarılı
Açıklayıcı olsun diye uzun yazdım umarım faydalı olur